≫ 

Rakić "pojeo" Amera u oktagonu, pa "nastradala" pica: Pogledajte kako je Srbin slavio UFC trijumf

Aleksandar Rakić pobedio je Entonija Smita na poene i ostvario najveći trijumf u UFC karijeri, sad ga čeka napad na titulu

  • 2

U glavnoj borbi UFC priredbe Vegas 8 održane u noći između subote i nedelje po srednjeevropskom vremenu srpski MMA borac Aleksandar Rakić je jednoglasnom odlukom sudija posle tri runde bio bolji od Amerikanca Entonija Smita u duelu u poluteškoj kategoriji (do 93 kilograma)

Rakić je rođen u Beču i do sada je nastupao kao austrijski borac, ali će se od sada takmičiti pod obeležjima Srbije.

Posle meča slavio je u hotelu sa svojim trenerima uz picu i koka kolu, što inače nije poželjno za konzumiranje kad ste profesionalni borac, ali se dozvoljava posle velikih mečeva.

- Čitava divizija će morati da me shvati ozbiljno, sledeći je napad na pojas, a želim da mi protivnik u sledećem meču bude bolji iz duela Dominik Rejes – Jan Blahovič - izjavio je 28-godišnji Akeksandar Rakić posle meča.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    30. avgust 2020 | 15:21

    Mislim da treba jos jednu borbu da odradi pre borbe za pojas. Ako Santos pobedi Glovera trebalo bi da se bori sa njim i onda ako njega dobije definitivno zasluzuje borbu za pojas.

  • SRLE

    30. avgust 2020 | 21:55

    Opustaj se kralju🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕ZASLUZENO🖒👍👏✊✊👏✊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA