≫ 

Sprema se UFC spektakl: Mekgregor prihvatio borbu protiv Poarijea

Kraj godine obeležiće pravi MMA spektakl

  • 0
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Borba Konora McGregora i Dastina Poarijea sve je bliže realnosti, odnosno i službenom dogovaranju.

Barem se tako može zaključiti iz objave najpopularnijeg borca sveta na Twitteru.

U svojoj objavi otkrio je kako je prihvatio borbu, ali očekuje da mu UFC ispuni još jedan uslov koji je postavio kao obavezan.

Naime, UFC je želeo da organizuje meč 23. januara 2021. ali Mekgregor insistira da bude u 2020. godini i to za 21 novembar, a ukoliko ne može onda 12 ili 19. decembar.

Dastin Poirije Dastin Poarije dotografija posle jednog meča Foto: Instagram.com

- Pozdrav, Dustin. Prihvatio sam ponudu UFC-a za borbu protiv tebe, ali sam im rekao da se mora dogoditi u 2020. godini.

- Spreman sam za 21. novembar, posebno nakon što sam video kakvi su problemi s povredama dočekali tu priredbu, ali sam isto tako spreman i za priredbe u decembru, bilo to 12. ili 19. decembra.

- Osim toga, doniraću 500.000 dolara The Good Fight fondu - napisao je McGregor, zapravo kao odgovor na Poarijeov "tvit" putem kojeg ga je jednostavno upitao "šta ima?"

The Good Fight je inače Poarijeova dobrotvorna organizacija, za koju je Irac već rekao kako namerava odraditi borbu, još dok je ponudio Dustinu da svoj revanš odrade bez UFC-a.

Inače, prva borba Mekgregora i Poarijea dogodila se 2014. godine na UFC 178 priredbi. Obojica su se tada borili u perolakoj kategoriji, a Irac je tada svojim psihičkim igricama apsolutno uništio Dastina već pre ulaska u Oktagon. Tamo ga je onda lako završio već unutar prve dve minute.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA