≫ 

Tragedija! Srbija izgubila veliku MMA nadu: Bogdan koji se utopio je bio budućnost našeg sporta

Trebalo je da bude velika budućnost borilačkih sportova

  • 10
Bogdan Ilić Foto: Facebook.com/Boks-klub-Miners

Srbija je izgubila veliku sportsku nadu. Telo Bogdana Ilića (19), koji je auto sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka, izvučeno je iz vode posle nesreće koja se dogodila oko 22 sata na putu ka Rajkovoj pećini u Majdanpeku.

Vozilo koje je bilo iza njih je stalo, a vozač je uspeo iz vode da izvuče dvojicu mladića koji su bili u vozilu sa Bogdanom, koji je ostao zarobljen u vozilu i tako izgubio život.

Tragedija je potresla Majdanpek, ali i sportsku javnost u Srbiji, pošto je Bogdan Ilić bio velika bokserska i MMA nada.

Bogdan je inače osvajao i medalje na međunarodnim takmičenjima. Bio je drugi na prvenstvu Balkana, treći na državnom prevnstvu u juniorskoj konkurenciji u MMA.

Bio je dečko za primer, veliki sportista i jedan od najboljih članova boks kluba "Miners", koji se oglasio saopštenjem posle velike tragedije.

- Neopisiva tragedija zadesila je naš grad i naš klub. Ugašen je jedan mladi život. Naš šampion koji je od osnivanja našeg kluba, još kao osnovac, počeo da hrabro ulazi u borilišta širom države doneo je svima ponos i sreću ređajući pobede i medalje. Reči utehe porodici za ovakvu bol, a i svima nama ne postoje. Bogdane, neka te anđeli čuvaju i neka ti Gospod otvori rajska vrata - piše u poruci kluba.

Neopisiva tragedija zadesila je nas grad i nas klub.Ugasen je jedan mladi zivot. Nas sampion koji je od osnivanja naseg...Posted by Boks klub Miners on Уторак, 04. мај 2021.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA