Fjuri najavljuje ludilo pred borbu s Vajlderom: "Penis će mi biti u pantalonama, ali posle borbe..."

Svet čeka novi boks spektakl za vikend kada će biti upotpunjena trilogija u okršaju Britanca i Amerikanca

  • 1
Tajson Fjuri, Dionte Vajlder Foto: AP/Tanjug

Svet boksa je ponovo na nogama nakon što je nedavno Ukrajinac Aleksandar Usik napravio ogromno iznenađenje i savladao Entonija Džošuu u borbi za titulu najboljeg teškaša sveta. Sada je na redu novi spektakl, koji se dugo čekao. Treća borba između Tajsona Fjurija i Diontea Vajldera.

Borba je na programu 10. oktobra u T-Mobile areni u Las Vegasu, a očekuje se da počne oko pet časova ujutru po vremenu u Srbiji. Fjuri je prema kladionicama favorit  i kvota na njega kreće se oko 1,35, dok je kvota na Vajldera oko 3,50. Pobednik će dobiti WBC pojas i gotovo sigurno, priliku da se bori sa pobednikom revanša Usik - Džošua u borbi za preostale pojaseve.

Tenzija između Fjurija i Vajldera dodatno dodatno se podiže izjavama na promocijama uoči borbe kojom će biti upotpunjena trilogija. Prvi meč završen je nerešenim ishodom, dok je Fjuri u drugom dominirao i prebio Vajldera kao niko pre, nanevši mu prvi poraz u karijeri posle 42 pobede, od čega je 41 upisao nokautom.

Sa druge strane, Tajson Fjuri je i dalje neporažen. U karijeri je imao 31 borbu, od čega je u 30 slavio (u 21 nokautom), a ima samo jedan remi u pomenutoj prvoj borbi sa Vajlderom.

Svet s nestrpljenjem čeka njihovo novo suočavanje, nakon što je i na prethodnim "gorelo", u vidu agresivnog unošenja u facu, guranja, pretnji...

Video: Umalo tuča Fjurija i Vajdera na suočavanju

Video: Fjuri i Vajlder imali životinjski okršaj na merenju

Pre borbe Fjuri je imao interesantnu izjavu kada je u pitanju seks pre borbe.

- Moj penis će biti u pantalonama. Biće tu manje-više sve vreme, ali možda će izaći napolje posle borbe.

- Ne verujem u seks u kampu za pripremu borbe. Ja sam borac stare škole, volim da ostanem lep i jak, da sve to držim u rezervoaru, a zatim da izbacim svu agresiju te noći. Ne olakšavam se jednom nedeljno, a kamo li sedam puta. Ne sećam se kada sam poslednji put imao seks.

Interesantno je i kako je pred prošlu borbu Fjuri pričao da je imao specifičnu metodu za ojačavanje pesnica, a sudeći po tome kako je razbio Vajder, očigledno je pomoglo.

- Pričao sam sa legendarnim starim borcem koji je boksovao goloruk, zvao se Big Džo Džojsi. Rekao mi je da je umočio ruke u benzin da ih ojača. Tako ću za ovu borbu umočiti ruke u benzin pet minuta dnevno tokom poslednje tri nedelje trening kampa kako bih iz zaista pooštrio. Njemu je uspelo, pa ću i ja pokušati - opisao je tada Fjuri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA