≫ 

Fjuri najteži u karijeri za borbu s Vajlderom: Psovke, pretnje i srednjak na merenju

Britanac je 17,6 kilograma teži od Amerikanca

  • 8
Tajson Fjuri, Vajlder Foto: Tanjug/AP, Profimedia/The Mega Agency

Tajson Fjuri i Diontej Vajlder imali su zvanično merenje i poslednje suočavanje pred borbu koja se dugo čeka među ljubiteljima boksa. Ovo će biti njihova treća borba, čime će biti kompletirano veliko rivalstvo koje se stvorilo između dva fenomenalna boksera.

Teške reči koje su pale na prethodnim konferencijama, a posebno je slikovit bio "Kralj cigana" koji je u prethodnoj borbi njih dvojice naneo Vajlderu jedini poraz u karijeri. Pominjao je i penis i najavio mogućnost da on ne ostane u njegovom šortsu nakon završetka borbe.

Fjuri je teži od rivala 17,6 kilograma. Kada je Britanac i aktuelni WBC šampion teške kategorije stao na vagu, ona je pokazala 125,6 kilograma, što je najviše u njegovoj karijeri. Sa druge strane, Vajlder ima 108 kilograma.

Fjuri je na merenje došao sa crnim šeširom i maskom na licu, a ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je na zvaničnom merenju imao majicu na sebi sve vreme, pa mnogi spekulišu da je to zbog toga što je preterao s kilažom.

Vajlder je sa druge strane ponosno pokazivao svoje mišiće i isprovocirao Fjurija.

- Dodao sam nekoliko kilograma tako da ne može da se osloni na mene i gura me kao što je to učinio me je pobedio u najgoroj noći moje karijere.

Fjuri je uzvratio srednjim prstom koji je pokazao u njegovom pravcu, a zatim je uperio kažiprst ka njemu i zapretio.

- Veći, da te izbrišem, uništim i strpam u bolnicu. 

Kada su ga pitali o tome što je vaga pokazala 125,6 kilograma, Fjuri je rekao da to znači da Vajlder ide u bolnicu posle borbe.

- To znači potpuno uništenje. Staviću ga u kraljevsku ambulantu posle borbe. Pogledajte kako izgleda on. Majka još nije rodila čoveka koji može da pobedi Kralja cigana, a kamoli ova kobasica ovde.

Osećam se neverovatno, treniram sa ovom težinom skoro dve godine. Osećam vatru, mislim da će njega težina usporiti, ne može da nosi svoju težinu kao ja. On se neće suočiti sa mnom, ja sam pravi muškarac, a on kukavica. Kazniću ga, ozbiljno ću da ga oštetim - pretio je Fjuri.

Vajlder je na suočavanju imao znatno mirniji ton od rivala.

- Težina je tek došla, hteo sam da izgledam ukusno i da se osećam seksi. Ja dižem 350 kilograma iz benča, tako da ću moći da ga podignem. Smirenost je ključ oluje. Znam da kada nisam miran, um mi je zamućen, kada mi je zamućen to vam omogućava da donosite loše odluke. Kada ste mirni, možete da donosite velike odluke. Podmladio sam se, pred nama je iskupljenje i jedva čekam da pokažem svetu ko sam i šta sam - poručio je Vajlder.

Podsetimo, borba između Fjurija i Vajldera na programu je u nedelju ujutru između pet i šest časova ujutru po vremenu u Srbiji.

Video: Fjuri zajedno sa ženom slavi pobedu: Kralj Cigana u klubu đuskao do zore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    9. oktobar 2021 | 10:58

    Mislim da Fury dobija mec.Vajlder nema sta da ponudi.Ali u odnosu na boksere iz 80 tih,vi ste amateri obojica.

  • Maja

    9. oktobar 2021 | 10:17

    Jao jel pada vise iko na ovu folirazu na merenju? Kao ajde malo da se bijemo i psujemo, kao dva pijanca ispred dragstora.

  • Перагеније

    9. oktobar 2021 | 15:10

    Можда нисам у току, али како ово сало од белца да се супротстави?... Делује као битанга из кафане која лако пуца ако се не ослања на тежину и висину... Ја бих се кладио на црнца - осим ако је он тек слаб боксер.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA