UFC borac dobio otkaz zbog porodičnog nasilja, pesnicama tukao dve žene

Luis Pena ostao bez ugovora

  • 0
Luis Pena Printskrin: Instagram/violentbobross

UFC organizacija raskinula je u utorak ugovor sa borcem lake kategorije Luisom Penom, jer je ovaj tokom vikenda priveden zbog nasilja u porodici!

Pena je u subotu završio u policijskoj stanici zbog prijava da je fizički napao dve ženske osobe, od kojih je s jednom bio u vezi skoro godinu i po dana, te da ih je više puta udario pesnicom.

Nakon što su saznali detalje hapšenja, UFC je odlučio da otpusti Penu i oglasi se saopštenjem.

- UFC je svetsan uznemirujućih vesti koje se tiču Peninog hapšenja. On je udvek bio otvoren kada je u pitanju njegova borba sa problemima mentalnog zdravlja i zloupotrebe supstanci i organizacija je više puta pokušala da mu pomogne u profesionalnom lečenju. UFC trenutno veruje da Pena najpre mora da se pozabavi svojim zdravstvenim i pravnim pitanjima koji su pred njim, te smo ga obavestili da je ugovor raskinut.

Pena se poslednji put takmičio u UFC u aprilu ove godine i trenutno nema zakazanu borbu. A što se tiče privođenja, priznao je porodično nasilje, moraće da plati kaznu od 6.000 dolara i da bude udaljen najmanje 500 metara od podnosioca tužbe, njene kuće i posla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA