≫ 

Hrvat patosirao rivala posle 5 sekundi, sudija morao da prekida borbu

Meksikanac nije znao gde se nalazi posle Babićevih udaraca

  • 1
Alen Babić Printskrin:; Twitter/DAZN

Hrvatski bokser Alen Babić stigao je do svoje devete profesionalkne pobede, i to nakon što je izdominirao protiv Meksikanca Erika Moline!

Babić je Molinu nokautirao već u 5. sekundi borbe, da bi zatim još dva puta rivala oborio na pod u drugoj rundi - što je bio znak za sudiju da prekine borbu.

- Bila je ovo najbolja noć u mom životu - rekao je Babić, koji je najavio da sada želi borbu sa Dejvom Alanom i da je spreman za veće stvari.

S druge strane, Molina je verovatno završio svoije takmičenje na velikoj sceni pošto je razočarao najpoznatijeg promotera Edija Herna.

- Nikad više nećemo zvati Molinu. Cirkus... Znam da je kasno dobio poziv, da se nije stigaod a se spremi, ali ovo... Sve bi bilo u redu da nije nastavio borbu nakon prvog nokdauna u petoj sekundi. Bio je to strašan udarac i ntko mu ne bi zamerio da je ostao da leži. Međutim, on se digao, nastavio borbu, ali se praktično nije borio. Jedva je čekao priliku da izađe iz ove borbe. Dobio je veliki novac za ovaj nastup, a nama ostaje gorak ukus nakon borbe - rekao je Hern.

Inače, što se tiče Babića, on je veliku pažnju privukao u avgustu kada je rivalu zadao 438 udaraca i posle borbe u prenosu uživo zaprosio devojku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    31. oktobar 2021 | 13:17

    Kad naidje na veljka...bice druga prica !!! )))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA