≫ 

Strava u Merilendu: Bivšeg boksera ubili pred devojkom i troje dece!

Deni Keli Džunior (30) ubijen u svom automobilu dok je sa porodicom išao na Božić kod familije

  • 0
Danny Kelly boxer bokser Foto: Mike Stobe / Getty images / Profimedia

Strašne vesti stižu iz SAD, iz države Merilend. 

Naime, u toj američkoj saveznoj državi hicima iz pištolja ubijen je bokser Deni Keli Džunior (30) i to dok je sedeo u automobilu sa devojkom i njihovo troje dece, javljaju američčki mediji. Napad i ubistvo se dogodilo dok su Keli i njegovi najmiliji išli da posete familiju za Božić.

Prema dosad dostupnim informacijama, u njega je pucano iz terenca koji je u jednom trenutku stao pokraj automobila kojim je upravljao. Iz policije navodno veruju da je tragičan događaj izazvala svađa u saobraćaju te su raspisali nagradu od 25.000 dolara za informacije koje bi im pomogle u istrazi.

Danny Kelly boxer bokser Foto: Mike Stobe / Getty images / Profimedia

Keli je tokom karijere u teškoj kategoriji ostvario deset pobeda u 14 mečeva, poslednju borbu odradio je pre dve godine kada je slavio tehničkim nokautom protiv Nika Kisnera.

Niko ne može da veruje da velikog Kelija više nema i da je na taj način, mučki i surovo neko njemu oduzeo život.

- Deni je bio dobar tip. Bili smo dobri pre naše borbe, čak i nakon nje. Bio je vraški dobar borac. Da budem iskren, nikad nisam mislio kako ću mu ja biti poslednji suparnik. Zaslužio je da to bude pobedom, on je bio dobar dečko - napisao je njegov poslednji rival Kisner na Facebooku.

Familija i najbliži Kelijevi su u stanju teškog šoka i traume psoel tragične vesti, pogotovo troje dece starosti od četiri do devet godina koja su svedočila ubistvu svog oca.

- Bio je predivan otac. Obožavao je svoju decu. Svuda smo putovali kako bi gledali njegove mečeve koje je završavao u tridesetak sekundi. Bio je dobar bokser - rekao je za "WUSA9" Kelijeva baka Bernardie Voker.

Video: Bokseru Mejsonu Kartrajtu unakaženo lice posle meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA