Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor: MMA borac otišao na Tajland na pripreme i dobio infekciju, verovatno će mu amputirati nogu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grozne vesti za Tima Šulca

  • 0
MMA, Tim Šulc Foto: Instagram / Printscreen / @timbotmma

Australijski MMA borac, Tim Šulc (28) vrlo lako bi mogao da okonča svoju karijeru, nakon što je na pripremama na Tajlandu dobio infekciju koja se toliko iskomplikovala da će zbog toga verovatno morati da amputira nogu.

Higijena na Tajlandu nije nešto čime se stanovnici ove zemlje mogu pohvaliti, pa je zaraza stafilokokom redovna pojava, ali Australijanac je to naučio na mnogo teži način.

- Modrice i kvrge su normalne stvari koje ostaju posle treninga. Međutim, nakon što smo se vratili sa pešačenja, Tim je osetio jaku bol u cevanici. Otišli smo do doktora, jer smo mislili da ima manji lom kosti. Ali on se sledeći dan srušio kada je pokušao da se digne iz kreveta i odmah smo ga prevezli u bolnicu. Noga mu je bila ekstremno natečena. Prvi krug antibiotika mu nije pomogao, a nakon toga su u bolnici rekli da će morati da mu amputiraju nogu. Prebacili smo ga u drugu bolnicu kako bismo čuli još jedno mišljenje. Velike šanse su da će izgubiti nogu u lovu na svoj san - konstatovao je Metju Jung Li-Manvar za Dejli Mejl.

Australijanac je dobio infekciju koja je rezultirala nekrozom koja razaraza potkožno tkivo, a sve je krenulo sa samo jednom "tačkicom" na nozi.

O kakvom užasu se radi možete pogledati na sledećem linku, naravno, ukoliko imate jak stomak. Upozoravamo vas je da je snimak vrlo uznemirujućeg karaktera.

(Telegraf.rs)

Video: Šampion iz geta: Darko Stošić otkrio kako se postaje najbolji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA