≫ 

Vreme čitanja: oko 6 min.

Francisko "Kroata" Bario "zadavio" Vasa Bakočevića u epskoj borbi: Joksović odbranio titulu protiv Hitmena!

Vreme čitanja: oko 6 min.

Gledali smo nekoliko sjajnih borbi

  • 19
Fnc 13 Foto: Nikola Tomić

Pravi spektakl imali smo priliku da gledamo ove večeri u dvorani "Aleksandar Nikolić". Na FNC-u glavnu reč vodili su Francisko "Kroata" Bario i Vaso Bakočević, a trijumf u toj borbi ostvario je argentinsko-hrvatski borac. Pored toga ispratili smo i trijumfe našeg Nikole Joksovića, kao i Marine Spasić!

Oko osam hiljada navijača moglo je da gleda zaista sjajan program koji je potrajao gotovo četiri sata.

Ekipa Telegrafa nalazila se na licu mesta, a zajedno sa dvojicom naših izveštača ispratili smo sve borbe kroz tekstualni prenos, ali i video snimke i fotografije iz dvorane "Pionir".

KOMENTAR UŽIVO

23.48 - I trijumf Nikole Joksovića za kraj! Slavio je naš borac protiv Sava Lazića iz Crne Gore, dominirao je od početka, imao je dobru taktiku i bio hladnokrav. Pokazao je da je veliki borac! Opširnije o tome OVDE.

23.38 - I sledi poslednja borba dana! Naš Nikola Joksović brani titulu protiv Save Lazića iz Crne Gore u "veltervejt" kategoriji!

23.30 - PORAZ VASA BAKOČEVIĆA! Argentinsko - hrvatski borac Francisko "Kroata" Bario slavio je u revanš meču protiv Vasa "Psiha" Bakočevića gušenjem u drugoj rundi. Dosta direktno je Bakočević krenuo u meč, ali je "Kroata" konstantno pokušavao da ga uhvati u klinč, i pokuša obaranje. Kada god bi se razdvojili, Bakočević bi "bacio" nekoliko ozbiljnih udaraca. Na kraju ga je uhvatio i "zadavio" u drugoj rundi... Opširnije OVDE.

23.24 - Nove kaznene poene dobija Vaso, za sada se mnogo bolje snalazi Francisko "Kroata" Bario.

23.19 - Izvukao se Vasa sada iz jako teške situacije, bio mu je Kroata na leđima, ali je Bakočević nekako ustao i zadao nekoliko sjajnih udaraca iz direkta! Odlazi se na pauzu posle prve runde.


23.15 - Publika je na strani Vase Bakočevića, ali za sada je inicijativa u rukama Franciska "Kroate" Barija, videćemo da li će Psihopat uspeti da se izvuče iz ove situacije.

23.08 - Ali pre toga pogledajte kako je Marko Bojković nokautirao Lukasa Ananijasa! Upozoravamo da snimak može biti uznemirujuć za pojedince.

23.05 - SPREMNI SMO ZA SPEKTAKL! U kavez ulaze Vaso Bakočević i Francisko "Kroata" Bario!

22.59 - Au, kakva velika pobeda moćnog Marka Bojkovića! Sasuo je toliko jake udarce Lukasu Ananijasu, da je ovaj ostao razbijen i krvav na nekoliko mesta, posle čega je sudija morao da prekine borbu! Dobio je ljubičasti pojas.

22.55 - Brazilac Lukas Ananijas je izašao na podijum sa srpskom zastavom, to se nije svidelo Bojkoviću.

22.53 - Pobednik Jovan Marjanović stao je pred kamere posle velike pobede.

22.50 - Šepajući je dvoranu napustio Trušček, ali je pozdravljen aplauzima.

22.40 - Velika, velika pobeda za Jovana Marjanovića, možda i najveća u karijeri! Ivica Trušček je dobio brutalan udarac i nije mogao da nastavi borbu, sudija je momentalno odlučio da je prekine. Izgleda da je puklo koleno.

Šesti meč borilačkog programa bio je meč prekaljenog hrvatskog borca Ivice Truščeka i srpskog predstavnika Jovana Marjanovića. Pomenuta dvojica borila su se u "kečvejt" kategoriji, a pobedu je odneo srpski borac prekidom u drugoj rundi. U prvoj rundi, bilo je dosta izjednačeno, iako je u većem delu runde Marjanović držao sredinu ringa i koristio to što je viši od protivnika. U nekoliko navrata je Marjanović uspevao da zada ozbiljne udarce, "lou kikove" u levu podkolenicu, ali je odolevao Trušček, iako je vidno bilo da je pretrpeo veliko oštećenje. Ipak, već u uvodnim minutima druge runde, Marjanović je to iskoristio. "Bacio" je "lou kik" u isto mesto, a Trušček je završio na podu, te je sudija morao da prekine borbu.

22.35 - Evo i našeg Ognjena Babića sa trofejom za pobednika.

Ognjen Babić Foto: Telegraf.rs

22.27 - Evo šta se ukratko desilo na susretu Babića iz Nobua iz pera naših izveštača sa lica mesta:

Prva borba "glavnog" dela večeri bio je okršaj Ognjena Babića i Aksela Noboa. Meč je završen u prvoj rundi, submisijom Babića. Dosta dinamičan meč je viđen, s obzirom da su oba borca itekako bila motivisana. Bolje je počeo Nobo, ali je Babić u drugom delu runde uspeo da preuzme kontrolu, i u parteru iskoristi leđa protivnika, što je završio submisijom i pobedom.

22.24 - Ovo je bilo brzopotenzno! Babić je savladao Aleksa Nobua iz Francuske serijom fenomenalnih udaraca, pa se nastavlja dobra serija MMA fajtera iz Srbije ove večeri u Pioniru. Sve je rešeno nakon poluge, odnosno "rear neck choke"-a.

22.07 - Pogledajte kako je sve do sada izgledalo kroz objektiv kamere našeg fotoreportera sa lica mesta iz dvorane "Aleksandar Nikolić".

22.05 - Marina je podigla pesnice ka beogradskoj publici u znak pobede na domaćem terenu. Zasluženo.

21.55 - POBEDA! Naša Marina Spasić je uspela da dobije Italijanku Samin Kabal Beik nakon nekoliko vezanih brutalnih udaraca u glavu. Sudija je morao da prekine borbu!

- Ne može da se opiše, ovo je moj grad, prelepo je! Hvala vam mnogo, mnogo, divni ste. U glavi sam rekla, ne predajem, makar polomila nešto! Ovo je najveći turnir na kojem sam bila, ovo je zaista u smislu organizacije i svega tako lepo - poručila je Marina publici u Beogradu.

21.49 - Trenutno se bori i naša Marina Spasić protiv Samin Kabal Beik iz Italijem, a izlazak srpske takmičarke izazvao je mnogobrojne ovacije.

21.26 - Treći meč prošao je uglavnom u borbi u "parteru", a na kraju je, u trećoj rundi Blažo Nikolić submisijom, takozvanim "amerikana čoukom", slavio protiv Dina Suljkanovića. Sve tri runde bile su dosta neizvesne, iako je Blažić bio dominantniji. Veći deo vremena proveli su na podu, u "parteru", gde je na kraju meč i završen. Blažić je uspeo da uzme levu ruku i vrat Suljkanović, nakon čega je borac iz crvenog ugla bio primoran da se preda "tapkanjem".

UFC Foto: Telegraf.rs

21.10: Vukosavljević nam poručuje posle borbe "Mesara ponovo radi"!

21.08: A evo i ukratko šta se desilo u duelu Vukosavljevića i Kolarskog:

I druga borba večeri završena je na identičan način - tehničkim nokautom. Aleksandar Vukosavljević "Mlata" upisao je prvu pobedu u profesionalnoj karijeri, na svom debiju, i to prilično ubedljivo protiv Miladina Kolarskog. Od prvog minuta, popularni "Mlata" zauzeo je sredinu ringa, i terao protivnika uz žicu. Ipak, i pored moćnih udaraca laktovima, uspevao je Kolarski da izdrži. Ipak, u drugoj rundi je posustao, nakon što ga je Vukosavljević oborio na pod, posle čega je razornim udarcima primorao sudiju da prekine borbu i dodeli mu pobedu.

21.03: Pobedu u srpskom okršaju odneo je Aleksandar Vukosavljević nad Miladinom Kolarskim. Proslavio je to Vukosavljević sa svojim "Mlata timom".

- Najlepše je dobiti kod kuće, hvala vam, ovo je za vas! Želim da kažem jedno "Hej gazda, čuj me, mogu da se ukrstim sa bilo kim" - poručio je Vukosavljević.

20.46: Posle pobede, beogradska publika izviždala je pobednika iz Hrvatske, koji je u jednom momentu čak i zaplakao dok je davao izjavu.

- Hteo bih se zahvaliti Beogradu. Kada sam se okrenuo, nisam mislio ništa prema publici, nego prema treneru. Oni su zaslužni za pobedu, hvala treneru, ATT-u, Stipi, Saletu... Da nema njih, ovde mene ne bi bilo. Čast mi je bio deliti ovaj kavez sa drugim borcima. Jednostavno, umro sam u trećoj rundi, ali nisam smeo da stanem, da razočaram svoj tim, to je to - rekao je Fran Luka.

20.42: U prvoj borbi večeri, pobedu je odneo Fran Luka Ðurić, koji je tehničkim nokautom slavio protiv Borisa Stanića u trećoj rundi. Oba borca su ušla u meč prilično dinamično i agresivno, čak je Stanić i više pretio tokom prvih pet minuta. Ipak, u nastavku, kako je vreme odmicalo, video se manjak fizičke spreme, te je tako Đurić preuzimao kontrolu. Na kraju, pred kraj treće runde, Đurić je uspeo, posle mnogo truda da zada veliku štetu svom protivniku, te na kraju i primora sudiju da prekine borbu.

(Telegraf.rs)

Video: Nole bio na ivici poraza, posle pomoći lekara otišao u četvrtifnale Pariza: Najbolji potezi sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutral

    4. novembar 2023 | 23:55

    Prebio ga lik koji ne lici na zdravog coveka a ne poresionalnog borca.Ej moj Vaso a puna usta price ja sam miskio prebice ovog pa suduju pa njegov tim ceo kako je pretio

  • Roky

    4. novembar 2023 | 23:37

    Vaso kao pas koji laje 😂

  • Realno

    4. novembar 2023 | 23:43

    Los je vaso, bas nema tehniku jbg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA