≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tvrdio da je najjači čovek na svetu, obrukao se u prvoj borbi, a sada je optužen za veliku prevaru

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U više navrata je Garibi tvrdio da je najjači čovek na svetu, govorio je da će ga borilački svet dobro upamtiti, ali se onda propisno obrukao

  • 0
Sajad Garibi Foto> Instagram/sajadgharibiofficial

Iranac Sadžad Garibi, poznatiji u javnosti kao "Iranski Hulk" poznat je po svom fizičkom izgledu, i snimcima koje kači na društvenim mrežama.

U više navrata je Garibi tvrdio da je najjači čovek na svetu, govorio je da će ga borilački svet dobro upamtiti, ali se onda propisno obrukao.

Prvi put kada je ušao u ring, doživeo je pravu sramotu, kada je nokautiran od strane Djumanova Almat Bakitoviča, u možda i najsramotnijem meču ikada.

Još tada se postavljalo pitanje da li je sve oko "Hulka" laž, a sada je Iranac optužen i za veliku prevaru.

Navodno, Garibi je optužen da je prevario češku borilačku promociju "RedFace", i da je uzeo deo novca unapred, za događaj na kojem je trebalo da učestvuje, ali je onda potom otkazao svoj dolazak, a novac nije vratio.

Sajad Garibi Foto> Instagram/sajadgharibiofficial

Sam događaj, trebalo je da bude održan 9. decembra u Pragu, ali je na kraju otkazan, jer je "Hulk" odlučio da se ne pojavi.

- Prvo sam mislio da je samo problem u "Red Face-u", ali sam ubrzo počeo dobijati brojne poruke od ljudi koje ne poznajem. Pisali su kako će me naći čim dođem u Češku, da sam svinja i da će me naterati da grokćem. Nije mi to svejedno slušati, niko od njih ne bi došao sam već bi napali u grupi - rekao je Garibi, pa dodao:

- Nisam se povukao, ali sam dobio informaciju da su Česi loši ljudi. Moja majka je bila u pravu o svemu. Svi mi pišu, ali niko ne želi Hulka. Ne igram igre i nikog ne provociram.

Novac je uzeo, ali nema nameru da ga vrati...

- Dobio sam nešto novca unapred, ali to su bili obični troškovi za suplemente, lekove za oporavak od Kovida. U ugovoru ne piše da moram vratiti novac. Ja sam svoje ispunio, novac je otišao u očekivane troškove - podvukao je "Hulk".

Nakon ovih izjava, Iranac je pratično nestao iz javnosti. Ne objavljuje ništa na društvenim mrežama, ne pojavljuje se nigde, i mnogi smatraju da je zaista reč o prevarantu.

Sajad Garibi Foto> Instagram/sajadgharibiofficial

Sumnju na Garibija bacila je i izjava jednog od vlasnika poljske MMA promocije "Fejm", Vojteha Gole.

On i Rafal Pasternak, inače drugi vlasnik gore pomenute promocije, želeli su da angažuju "Hulka", ali su ubrzo odustali.

- Nema šanse da ga dovedemo. On je zapravo mali debeli čovek i nema šanse da se može boriti. Sve što je prikazivao je prevara i fotomontaža. Otišao sam u Iran s Rafalom i kada smo ga sreli, umalo smo pali sa stolice. Možda izgleda kul na snimcima, ali čovek je jednostavno samo debeo - rekao je Gola.

Garibi je oduvek imao oko 170 kilograma, ali problem mu je visina, s obzirom na to da je visok "samo" 175 centimetara.

(Telegraf.rs)

Video: Hulk u 8. deceniji ne izlazi iz teretane: Bodibildingom je počeo da se bavi tek kad je napunio 50

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA