≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski MMA borac tvrdi da su mu upali u stan, davili poznanicu i tukli pesnicama: "Što mene niste sačekali?"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Bojković obratio se putem Instagrama zbog incidenta za koji tvrdi da se dogodio sinoć

  • 4
Marko Bojković Foto: Boris Kovacev / Cropix / Profimedia

Srpski MMA borac, Marko Bojković je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio uznemirujuću vest da su mu za sada nepoznati napadači navodno provalili u stan za vreme treninga i napali jednu žensku osobu koja je zadobila povrede zbog kojih je završila u Urgentnom centru.

Sve se navodno desilo sinoć oko 20.00 časova.

- Večeras je izvršen organizovan napad na mene sa ciljem da me verovatno trajno ućutkaju. Dok sam bio na treningu izvršen je napad na moj stan u kome se nalazila jedna ženska osoba, koju je maskirani napadač pokušao teško da povredi ili čak da ubije. Napadač je pokucao na vrata mog stana, očigledno dobro upućen gde tačno živim, ženska osoba koja mi je bliska, a čiji identitet ne smemo da otkrivamo zbog istrage je otvorila vrata, a napadač je krenuo da je davi i tuče pesnicama - napisao je Bojković.

Potom je objasnio da je ženska osoba uspela da se otrgne i spasi, a odmah je alarmirana i policija.

- Tada se ona jedva otrgla i uspela da nekako zablokira vrata stana, a takođe su u psi koje imam skočili i napadač je samo rekao "Pozdravi Bojkovića, neće jos dugo, mi ćemo ga ućutkati" i tada je pobegao. Trenutno se nalazimo u Urgentnom centru gde se njoj ukazuje pomoć, a alarmirana je policija sa svih strana - zaključak je Bojkovića.

Dodao je da je spreman da ponudi i novčanu nagradu ukoliko mu bude dostavljeno ime napadača.

- Sa svojim timom sam spreman da ponudim veliku novčanu nagradu da mi se dostavi tačno ime napadača, a nalogodavce će uskoro rešiti nadležni organi.

Na kraju se obratio i u video formi.

- Kada ste takve face i šmekeri, što napadate slabije? Što me niste sačekali da se vratim sa treninga? - rekao je Bojković.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski borac je najveći MMA potencijal u regionu: Novac mi nije motiv, želim da budem prvak sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    23. decembar 2023 | 17:18

    Dečko, jako si ti poleteo. Sve ok, opasan si ti za Karavukovo ali Bg je metropola. Snaga i tehnika i hrabrost ništa ne vredi kada doleti par grama mesinga. Sve je jasno, tebe u udario Bg u glavu. Ali ne radi se tako. Pa i nad najjačim postoji jači, ludji brži. Imas 4 borbe i utripovao si da si UFC. Joj, pa ti si nevidljiv za njih.

  • Veteran

    23. decembar 2023 | 16:02

    Druže meni se čini da bolje što nisi bio tu,moj ti je savet ocinski,odvoji sport i ulicu, ti koji su to uradili imaju sigurno po deset krivičnih, tako da još jedna im ne predstavlja problem, bez obzira što se ti sine baviš borilačkim sportom, ja sam gledao čoveka ima crni pojas 5 ili 6 dan,gledao sam kako nestaje pod nogama, ruke nije mogao da podigne, to je bilo pre 30 godina kada se za nekog znalo da ima crni pojas bilo je pojam i poštovanje, a za danas bih ti toplo preporučio ne traži nikog privatno pusti Policija da odradi svoj posao, veliki pozdrav od Veterana...

  • Trening

    20. januar 2024 | 12:14

    A sto bezis i prijavljujes muriji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA