≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boks spektakl u Rijadu: Entoni Džošua se vratio! Britanac tehničkim nokautom srušio "opakog" Skandinavca

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Valin nije mogao da privede meč kraju od siline udaraca rivala

  • 0
Entoni Džošua Oto Valin Foto: Tanjug/AP

Boks spektakl u Rijadu "začinio" je Britanac! Posle neverovatne borbe u kojoj je Džozef Parker savladao Diontea Vajldera, u ring je ušao bivši prvak sveta Entoni Džošua i savladao Otoa Valina u pet rundi, i to, tehničkim nokautom!

Rijad je celom svetu, još jednom, priredio nezaboravno veče boksa, a "Dan obračuna" u Saudijskoj Arabiji u subotu uveče potpuno je obeležio Entoni Džošua.

Džošua je dobio svoju treću uzastopnu borbu, i sada je njegov skor u karijeri na 27-3 . Sa druge strane, Valin nije izdržaosilinu udaraca rivala, pa je njegov tim morao da "reši meč".

Naime, posle sporog početka, Džošua je preuzeo kontrolu nad borbom. Snažnim udarcima je malo po malo "slabio" rivala. U jednom trenutku, raskrvario je nos Skandinavcu i samo je bilo pitanje vremena kada će se borba završiti.

Kod Valina je bio primetan nedostatak kretanja, a to je Džošua koristio na najbolji način. Bez obzira na to što mu je "ćošak" govorio da bude agresivniji, Valin se branio, ali nije mogao da zaustavi ono što dolazi.

Prema CompuBoxu, Džošua je sproveo 53 udarca i pogodio 35 od svojih 80. Valin nije predstavljao pretnju tokom borbe. Džošua je preuzimao kontrolu i prisilio Šveđanina da se povuče.

(Telegraf.rs)

Video: Džošua se raspao i zaplakao na konferenciji posle poraza: "Ljut sam na sebe"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA