≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je ubijen srpski reprezentativac (23): Krvavi pir na Dorćolu, Stefan umro u Urgentnom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac koji je preminuo bio je Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA

  • 2

Srpski reprezentativac Stefan Savić  ubijen je u noći između subote i nedelje u Dunavskoj ulici kada mu je, za sada nepoznata osoba oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u grudi, saznaje Telegraf.rs.

Još jedan momak, S.M., zadobio je ubodne rane u grudima i levoj butini. Dvojica momaka prevezeni su u Urgentni centar, ali je Savić, nažalost, podlegao povredama.

Kako saznaje Telegraf, oko 1 sat posle ponoći Hitna pomoć je dovezla u Urgentni centar dva muškarca, 2001. i 1992. koji su zadobili u Dunavskoj ulici ubodne rane. Njih su napala dva NN lica, jedan je povredio obojicu. Muškarac 2001. je preminuo, dok su drugom konstatovane teške telesne povrede i lakše telesne povrede. Rad u toku.

Muškarac koji je preminuo bio je Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA.

Ovu informaciju prenela je TV Arena sport i izrazila saučešće porodici i prijateljima:

- Arena Fight upućuje iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima koji su voleli Stefana.

Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag - stoji u njihovoj objavi.

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Arena Fight TV (@arenafighttv)

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je mesto na kome je ubijen srpski MMA borac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    25. februar 2024 | 12:42

    To je ono kada se kaže da je strah koristan. U ovom slučaju je tako. Da se uplašio i pobegao bio bi živ. Velika tragedija, momak tek zagazio u život. Saučešće porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA