Vreme čitanja: oko 1 min.

Topurija dočekan u Gruziji kao "narodni heroj": Hiljade ljudi na aerodromu, UFC šampion jedva ušao u auto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što će biti posebno zanimljivo, jeste videti ko će biti Ilijin naredni rival

  • 0
Ilija Topurija Printscreen: Twitter/@iHeartGeorgius1

Prošlo je više od mesec dana od kada je Gruzin, Ilija Topurija postao novi šampion UFC-ove perolake kategorije, a i dalje je u centru pažnje iz dana u dan.

Prethodno je Topurija bio specijalni gost na utakmici Real Madrida na stadionu "Santijago Bernabeu", a sada se vratio u domovinu, gde mu je priređen spektakularan doček.

Popularni "El Matador" je sleteo na Međunarodni aerodrom u Tbilisiju, a već po izlasku isped ga je dočekalo hiljade ljudi.

Prisutni su skadirali njegovo ime, a Topurija se jedva provukao do automobila, a potom kratko poručio "Hvala svima, ovo posvećujem celoj Gruziji".

Ono što će biti posebno zanimljivo, jeste videti ko će biti Ilijin naredni rival. On je u intervjuima nakon osvajanja titule istakao da mu je najveća želja Konor Mekgregor, ali Irac već duže vreme nije aktivan u oktagonu, te je pitanje koliko je to realno.

Sa druge strane, pominjali su se i Šon O'Mejli, kao i Maks Holovej, ali tu je i Aleksandar Volkanovski, koji očekuje eventualni revanš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA