≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moćna poruka Veljka Ražnatovića posle bronze: "Istrajte! Ko to uspe, moći će sebe da nazove šampionom"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reprezentativac Srbije u boksu otkrio je i gde ćemo ga gledati u budućnosti

  • 0

U zgradi Predsedništva Srbije ovog jutra upriličen je doček srpskim bokserima, koji su osvojili mnogobrojne medalje na tek završenom Evropskom prvenstvu koje je održano u Beogradu. Naša zemlja je timski bila druga najuspešnija, odmah iza Rusije.

Jednu od medalja Srbiji na ovom prvenstvu doneo je i Veljko Ražnatović, a ona je bila bronzanog sjaja. U izjavi za Telegraf posle dočeka u Predsedništvu, on se zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću na gostoprimstvu, a potom je istakao da je ponosan što je deo velikog uspeha bokserske reprezentacije.

- Osećam se izvanredno, drago mi je što sam učestvovao u ovom istorijskom uspehu naše reprezentacije. Drago mi je da nas je predsednik pozvao ovde da uveliča taj naš veliki uspeh. Drago mi je da smo dobili priznanje od svih za ovaj veliki podvig koji nimalo nije bio lak - rekao je Veljko.

Koliko je Veljko ponosniji na sam uspeh samim tim što je do njega došao u Beogradu, na domaćem terenu?

- Ne volim baš tu reč ponos, ali definitivno sam prezadovoljan. Slava Bogu i idemo dalje u nove pobede - rekao je Ražnatović.

Gde možemo da očekujemo Veljka Ražnatovića u budućnosti? Koja su to sledeća takmičenja na kojima ćemo ga gledati?

- Sve gde me reprezentacija bude pozvala. Tu je Svetsko prvenstvo na kraju godine, još par manjih turnira, voleo bih da odem sa medaljom, bilo koje boje. Nadam se bolje od bronze ovog puta. To su neki planovi za bližu budućnost.

Poslao je za kraj Ražnatović i moćnu poruku za mlađe generacije.

- Istrajte, boks je težak sport i ko istraje moći će da nazove sebe šampionom. Definitivno je nešto što će vas napraviti boljim čovekom. Neće vas naterati, ali mene je to jako približilo veri. Ne može svako da se pohvali da je bokser, a još manje da je da su dobri bokseri, medaljisti, u reprezentaciji. To je nešto što ostaje za života - podvukao je Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez Vučića pred srpskom bokserkom i bokserom nasmejao Veljka Ražnatovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA