Vreme čitanja: oko 2 min.

Fjurijevu ženu svi znate, a ovo je Ruskinja bez koje Usik ne može da živi

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U braku su od 2009. i imaju troje dece

  • 2

Suprugu Tajsona Fjurija, čuvenu Paris koja mu je rodila šestoro dece, verovatno svi znate, a pogotovo priču da ga je svojevremeno sprečila da se ubije!

Paris će, naravno, iz prvih redova pratiti meč svog supruga protiv Oleksandera Usika, za titulu apsolutnog šampiona, dok će i Ukrajinac pored sebe imati ženu "bez koje ne može da živi."

U pitanju je Jekaterina Usik, devojka koja je sa Oleksanderom iz školskih dana i koja mu je rodila troje dece. U braku su od 2009. godine, a ova lepotica je svojevremeno priznala da njen sadašnji muž nije imao nikakve šanse. Međutim...

- Uopšte ga nisam uzimala u obzir, osim kao prijatelja. Rekao mi je: "Ako danas pobedim u borbi, hoćeli li otići negde sa mnom uveče? " Rekla sam mu: "Pobedi, videćemo." Pobedio je i to je sve.

Jekaterina je, inače Ruskinja i njih dvoje, zajedno sa decom, žive u gradu Vorzel. U kući čoja izgradnja je koštala oko 300.000 dolara.

Otkrio je Usik i da je malo ljubomoran.

- Jesam li ljubomoran? Ima malo toga. Ne volim previše otvorenu odeću: visoke potpetice, kratku suknju. Ovo je moja žena, i ona treba da bude samo moja žena. Možda to ne pokazujem, ali... Da li su se desili ekscesi? Ja imam ženu koja ne daje takve razloge. Za nju sam samo ja, a ovo je važno. Ja volim svoju ženu. I takođe joj ne dajem razloga da bude ljubomorna. Na primer, ako devojka želi da se slika sa mnom, onda da. Ali postoje sve vrste odeće - sa izrezima, opsesivne. Stoga, mogu ispravno da kažem „ne“. Ili, ako je devojka sa momkom, neka stane između nas, a ona je na ivici. To je zato da se moja voljena ne nervira, uopšte ne dajem razloge za ljubomoru. Želim da živim sa suprugom mnogo godina i da proslavimo 50. godišnjicu braka.

U nastavku možete pogledatimi neke njene fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA