≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niški kik bokseri najbolji na prvenstvu države u Lazarevcu

D. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičenje je bilo samo za disciplinu lou kik

  • 0
Lou Kik prvenstvo Srbije Foto Kik boks savez Srbije

Prethodnog vikenda u Lazaravcu održano je državno prvenstvo u lou-kiku u muškoj i ženksoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama, kao i senorisku šampionat Srbije u kik-lajtu, jedinoj disciplini kik-boksa na tatamiju.

Uz učešće ukupno 277 takmičara iz čak 67 klubova, najuspešniji je bio Kik-boks klub Niš sa pet zlatnih dve srebrne i dve bronzane medalje. Kik-boksrei Batajnice bili su drugi sa četiri zlata, dva srebra i tri bronze, dok je treće mesto pripala Kik-boks klubu Bor sa četiri zlata i jednim srebrinim odličjem.

- Takmičenje bilo veoma uzbudljivo i ljubitelji kik-boksa su u dvorani Kolubara u Lazarevcu su imali šta da vide. Čestitao bih domaćinima na odličnoj organizaciji šampionata, jer ovo je bila odlična promocija kik-boksa -  rekao je predsednik Kik-boks saveza Srbije Duško Basrak i potom dodao:

- Imali smo izuzetno masovno takmičenje, i to je od izuzetnog značaja jer iz široke baze takmičara uz kvalitetan rad i naše iskustvo taj kvantitet možemo da pretočimo u kvalitet kako bismo i u bdućnosti sa velikih takmičenja donosili medalje. Nastavljamo sa sa sprovođenjem našeg plana i programa, a trenutno fokus je na što boljoj pripremi reprezentacije za učešće na Balkanskom prvenstvu koje se od 31. maja do 2. juna održava u Crnoj Gori-  zaključio je Basrak.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena posle 9 godina se borila u tajlandskom boksu i pobedila: Humanitarni događaj u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA