≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fjuri aktivirao klauzulu za revanš sa Usikom: Boriće se i protiv Džošue!

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema najavama, revanš bi trebalo da bude održan početkom sledeće, ili krajem ove godine u Rijadu

  • 0
Tajson Fjuri - Oleksandr Usik Foto: Tanjug/AP

Britanski bokser, Tajson Fjuri aktivirao je klauzulu u ugvoru i zatražio revanš sa Oleksandrom Usikom, od kojeg je nadavno poražen.

Usik je tada slavio podeljenom sudijskom odlukom nakon 12 rundi, a već tada nakon meča bilo je najavljeno da će do revanša izvesno i doći.

Prema najavama, revanš bi trebalo da bude održan početkom sledeće, ili krajem ove godine u Rijadu, gde je održan i prvi meč, kako je otkrio promoter meča, Bob Arum.

Tajson Fjuri - Oleksandr Usik Foto: Tanjug/AP

Ono što je zanimljivo, jeste da će se, bez obzira na ishod revanša, Fjuri boriti i protiv Entonija Džošue, najavio je isti izvor.

Interesantno, Fjuri sada nema ni jednu titulu u teškoj kategoriji, pošto mu je Usik uzeo  WBC pojas, čime je postao apsolutni šampion teške kategorije.

Takođe, treba istači i da Fjuri i Džošua nikada do sada nisu uspeli da dogovore meč, koji bi mnogi sa nestrpljenjem želeli da vide, ali čini se da bi do njega uskoro moglo doći.

Sve u svemu, očekuje nas zanimljiv period u bokserskom svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA