Bio je maratonac, a onda je postao čovek kit od 245 kilograma: Sad se ponovo sprema za maraton! (FOTO)

Poučna priča o tome šta loša hrana i neaktivnost mogu da naprave od čoveka

  • 0

Pre tačno 36 godina u maju 1982. Velšanin Kris Larkin istrčao je svoj prvi maraton u Velsu. Njegovo vreme bilo je četiri sata, 52 minuta, što nije neko odlično vreme, ali nije ni loše. Imao je tada 23 godine i aktivno se bavio sportom. Bio je fit i fizički spreman sa 85 kilograma težine.

>>> Izgubila je više od 65 kilograma, a onda je njeno telo uradilo zaista čudesnu stvar

Nije tada pazio toliko na ishranu, jeo je šta je stigao, razno đubre po kioscima, brzu hranu, ali je bar trenirao po pet puta nedeljno, trčao, vozio biciklu. Danas 36 godina kasnije sa svojih 59 godina, Kris se sprema da istrči svoj drugi maraton, ali prethodno mora da smrša sa 245 kilograma koliko sada ima.

Kad je prestao da aktivno vežba, počeo je da se goji pa je za 10 godina nabacio 150 kilograma i izgleda kao čovek kit.

Kris Larkin (desno) sa prijateljima Foto: Facebook

Počeo je ponovo da vežba i da se hrani bolje, ali prema procenama neće moći da dovede liniju na pređašnji nivo do 2022.Ali, kada to uradi, želi da sruši svoj rekord u maratonu iz 1982. godine.

Kris Larkin (desno) u intervjuu za Velški magazin Printskrin: walesonline.co.uk

- Tokom devedestih godina prošlog veka bio sam sve teži i teži. radio sam kao prodavac i praktično sam se hranio samo brzom hranom na pumpi - kaže Kris i nastavlja.

- Jednostavno, nisam imao vremena da jedem kvalitetnp. Ono što je jezivo je da sam dobijao 2 kilograma mesečno, što je više 20 kilograma godišnje - ispričao je Kris.

Printskrin: walesonline.co.uk

Svoju najveću težinu dostigao je u junu 2016. kada je imao 245 kilograma.

- Odlučio sam da promenim svoj život i da krenem ispočetka. Počeo sam da vežbam i da se hranim zdravo i nadam se da ću uskoro ponovo doći na svoju težinu - poručio je Kris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA