≫ 

Izgubila je više od 65 kilograma, a onda je njeno telo uradilo zaista čudesnu stvar

Hejli je imala šest spontanih pobačaja, a za svaki je bila kriva njena prekomerna kilaža

  • 2

Hejli Frejzer je imala neverovatnih i srceparajućih šest spontanih pobačaja za koje su lekari krivili njenu kilažu od 137 kilograma. Nakon razgovora sa lekarima, Hejli je skinula kilažu za 65 kilograma, a sada očekuje i svoje drugo dete.

Debeo novčanik ili nešto drugo?! Šta žene žele od muškaraca koji nemaju mnogo novca?

Hajli je imala operaciju gastričnog rukava u avgustu 2016. godine, nakon što su joj doktori rekli da će biti "skoro nemoguće" da izgubi težinu zbog problema sa tiroidnom žlezdom i sindroma policističnih jajnika (PCOS). Ona je veličinu garderobe smanjila za neverovatnih osam konfekcijskih brojeva, i dostigla je zavidnu kilažu od 72 kg.

Hejli i njen suprug Frenk Frejzer sada očekuju svoje drugo dete, nakon što su 2015. godine dobili svog prvog sina.

Foto: Pixabay.com

- Većinu života sam bila gojazna. Težina je počela da me muči kada sam imala devet godina, neposredno pre puberteta. Moja mama je bila zabrinuta. - rekla je Hejli.

- To je bio stvarno ogroman doprinos mom samopouzdanju. Kad sam imala 14 godina, imala sam preko 100 kg, ali sam nastavila da dobijam na kilaži. Svakodnevno sam bila maltretirana zbog toga što sam bila debela. - kaže Hejli.

- Pravili su zvuke životinja kada bih prolazila i nazivali me "svinjsko dupe ". Jedna od najgorih uspomena koje imam je kada sam otišla na matursko veče sa svojim suprugom, koji je u to vreme bio moj verenik. Provela sam dosta vremena spremajući se, i osećala sam se stvarno lepo u haljini. Dok smo se približavali mestu, neka druga deca su vikala i bacala stvari na nas. Nisam više imala poverenja i razvila sam depresiju i anksioznost. Prvo bih jela mnogo, a onda ne bih jela danima. - kaže Hejli.

- Ograničila bih se na 800 kalorija dnevno, izgubila težinu, a onda bih je vratila nazad. To je bio opasan i neodrživ ciklus. Osećala sam se odvratno.- kaže Hejli.

Foto: Pixabay.com

Frank i Hejli su se venčali 2013. godine, ali Hejli je rekla da je "mrzela" kako je tada izgledala.

- Ono što je trebalo da bude najbolji dan mog života je uništeno zbog moje kilaže. Čitav dan sam se osećala uznemireno i sklanjala sam se od kamere, - kaže Hejli.

Zatim je došla agonija od šest spontanih pobačaja.

- To mi je slamalo srce svakog puta, i već sam mislila da nikad neću imati dece. Oduvek sam sanjala o tome da sam majka. Želim ogromnu porodicu sa puno dece. Želimo da imamo svoju decu i da ih onda još usvojimo. Bilo je čudo da smo dobili sina, a nakon toga sam znala da moram da održim kilažu, i da samo tako mogu imati porodicu svojih snova. - kaže Hejli.

Nakon operacije i gubitka telesne težine, Hejli je započela strogu keto dijetu sa malim količinama ugljenih hidrata. U januaru je imala 72 kg, a dva meseca kasnije, Hejli je otkrila da je trudna.

- Sa svim mojim zdravstvenim problemima, nikada ne bih mogla da imam decu. Frenk i ja smo oduvek želeli veliku porodicu, a to je bila najveća motivacija za mene da smršam. Nisam mogla da verujem da sam samo dva meseca nakon što sam postigla težak cilj, bila trudna. - kaže Hejli.

Foto: Pixabay.com

Ovako je izgledala Hejlina ishrana pre i posle mršavljenja:

Pre dijete: 

Doručak: Takos doručak (900 kalorija).

Užina: Krofna i veliki gazirani sok (600 kalorija).

Ručak: 20 komadića pohovanog pilećeg mesa i pomfrit sa velikim gaziranim sokom (1.500 kalorija).

Večera: Špagete sa čuftama, pohovani luk i veliki gazirani sok  (1.400 kalorija).

UKUPNO: 4.400 kalorija

Foto: Pixabay.com

Posle dijete: 

Doručak: jaje (250 kalorija).

Užina: Šaka oraha i voće (300 kalorija).

Ručak: Govedina, kuvana jaja i malo sira (400 kalorija).

Večera: Domaća Alfredo piletina sa edamamom umesto testenina (500 kalorija).

UKUPNO: 1.450 kalorija

Foto: Pixabay.com

VIDEO: Zbog specifične ishrane, ovaj sport vodi u SMRT

(Telegraf.rs / Izvor: newidea.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zo

    27. jun 2018 | 09:16

    Mozda neko voli mrsavice da ne napisem nesto gore ali ja licno volim da zenu ima na svim pozicijama i mislim da kada bi moja supruga smrsala dva ili tri kiilograma to bi bila katastrofa za mene i ne znam kako bi dalje ostali u braku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA