Iscrpeli smo svaki atom snage Aci Radojičiću: VIP fitnes u prirodi sa poznatima

Čuvenog glumca Acu Radojičića trener Marko Mažar stavio je na muke i pokušao da teškim vežbama proveri koliko je zapravo fizički ali i psihičkih spreman za komplikovane izazove

  • 0

Nema boljeg mesta u Beogradu  za ovakve vrste izazova od njegovih "pluća" Košutnjaka, još kada se vežbe izvode na ozbiljnoj kosini brda onda sve postaje zanimljivije. Uz malo muke uspeli su da ispune sveto trojstvo: uživanje u prirodi, trening i druženje.

Međutim, nemilosrdni Mažar nije štedeo Radojičića pa je kroz 5 zanimljivih vežbi uspeo da glumca baci na kolena. Simpatično navijačko rivalstvo dodatno je podgrejalo atmosferu na snimanju.

VIP fitnes u prirodi, Aleksandar Radojičić, Marko Mažar Glumac Aleksandar Radojičić nakon četvrte vežbe Foto: Telegraf.rs

Iako nije bilo lako mladi glumac je priznao da je ovakva vrsta treninga u prirodi, mnogo efikasnija od vežbanja u teretani.

- Tokom treninga osetio sam da mi radi svaki mišić u telu a sve samo uz jednu padinu, moje dve noge i dve ruke. Kao da sam bio u teretani i radio kružni trening, samo što ovaj u prirodi mnogo kraće traje i napolju si, što je najvažnije - oduševljeno kaže Radojičić.

VIP fitnes u prirodi, Aleksandar Radojičić, Marko Mažar Trener Marko Mažar i Aleksandar Radojičić tokom izvođenja vežbe "krabin hod" Foto: Telegraf.rs

Dokaz tome svakako je i simpatična priča koju je Mažar otkrio tokom razgovara sa Radojičićem nakon vežbanja, u takozvanoj fazi hlađenja, koja predstvalja sam kraj treninga u prirodi.

- Jedna devojka stalno je dobijala komplimente da ima vrhunski izjavane ruke i tricepse. Uz to je naravno uvek išlo pitanje koliko vremena provodi u teretani a ona je zapravo samo radila vežbu "krabin hod". To je jako zanimljivo kako samo jedna vežba bez tegova i opterećenja može da iskleše mišiće ruku - tvrdi Mažar.

Pored analize ovog neobičnog ali pre svega efikasnog treninga Radojičić je otkrio šta se dešava kada je njegova glumačka karijera u pitanju kao i kako usklađuje sve obaveze i zdrav način života. Takođe, dao je i nekoliko korisnih saveta svima koji za izgovor koriste nemanje vremena ali i još mnogo interesantnih informacija koje podelio samo za naše kamere zbog vas.

Uživajte u videu na početku teksta, vežbajte redovno i okušajte čari treninga u prirodi. Sportski pozdrav!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA