≫ 

Fitnes sa Stefanom i seksi Šveđankom: Došao je dan za noge, a kada smo tu mogu i vežbe za gluteus

Kao i uvek. Veliki broj ponavljanja ne znači ništa ako se vežbe ne rade pravilno, a tu je i koncept "iscrpljivanja"

  • 8

Krenuli ste u teretanu. Ruke se pumpaju, raste grudni koš, slušajući Stefana pojavljuju se i trbušnjaci.  Ali onda dolazi "dan za noge". Da ne bi bilo dosadno postoji sistem koji se zove "pre-exhaust". To je metoda u kojoj birate samo jednu vežbu za samo jedan deo tela. U prvoj seriji radite dok potpuno ne iscrpite svu snagu.

A onda na to radite novu težu vežbu za isti deo tela i opet idete do kraja. Trener Stefan Ostojić, poznatiji na društvenim mrežama i u sportskom svetu kao "Fitness with Stefan", ima jednostavno rešenje za noge, zadnju ložu i gluteuse.

- Možete da dižete i 100 kilograma ali bolje je raditi više ponavljanja sa različitim opterećenjem. Zaista želimo da iscrpimo te mišiće, te motorne jedinice u gluteusima i tetivama. Čim završite seriju idete na sledeću spravu. 

Kako do savršenih mišica nogu i zadnjice pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdan

    28. oktobar 2020 | 18:45

    Da li je realno da se jave likovi koji su bili oslobođeni od fizičkog. Bukvalno u svetu fitnesa u Srbiji niko ne spominje metod gde izolacionom vezbom iscrpljujes motorne jedinice pre glavne vezbe. Ta druga vežba aktivira veliku grupu misica, dok ova druga aktivira sve. I oni kažu da je ovo već vidjeno? Da baba zna ovaj metod. Time su se diskvalifikovao za svaku polemiku. Ovo pišem zbog ljudi koji gledaju ovako nešto prvi put. Ovaj momak je moj kolega (Ne poznajem ga lično) i govori prave stvari. Pozdrav za Švedsku, mala je slatkica :)

  • Mv

    28. oktobar 2020 | 20:05

    Kinez ljubi te Vojica

  • zivoradov i bobanov Otac

    28. oktobar 2020 | 19:08

    Zivorad i Boban = Sundjer Bob i Patrik Samo Squat Srbina Spasava 🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA