Transferi za 20. jul: Ludo je šta Torino traži od Milana za Belotija, Inijesta pred šokantnim transferom!

Bacite pogled na današnja najvažnija dešavanja kada je u pitanju prelazni rok

  • 1

Nešto mirniji transfer dan za nama, ali daleko od toga da nisu pali zanimljivi potpisi ili kolali tračevi.

- Predstavljen je i zvanično najskuplji fudbaler u istoriji Partizana, Sejduba Suma. Opširnije >>> OVDE.

- Sparta iz Praga je zvanično dovela i deveto pojačanje, tako da će Crvena zvezda imati još teži zadatak u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Opširnije >>> OVDE.

- Nemanja Radonjić se oprostio od saigrača u Čukaričkom, otprilike se zna kada će potpisati ugovor sa Zvezdom. Opširnije >>> OVDE.

- Potvrđeno je da će Havijer Ernandez biti novi napadač Vest Hema, s obzirom da je došlo do dogovora sa Bajer Leverkuzenom. U petak Meksikanac ide na lekarske preglede, a za njega će tim iz Londona platiti 20 miliona funti.

- Roma je zvanično iz Sasuola dovela napadača Gregorija Defrela, koji je na 73 utakmice postigao 23 gola. Dvadesetšestogodišnji francuski napadač došao je kao pozajmljen igrač za pet miliona evra, sa mogućnošću otkupa ugovora za još 15 miliona evra.

- Juventus je predstavio novog igrača kog je doveo iz Milana, Matiju De Šilja. Milan će za 25-godišnjeg defanzivca na ime obeštećenja da dobije 10 miliona evra, a Juventus zamenu za Danija Alvesa koji je otišao u Pari Sen Žermen.

- Ponovo je glavna tema bila veza Nejmar - PSŽ, pa se tim povodom oglasio predsednik Barselone, Žozep Marija Bartomeu: On nije na prodaju. Ima ugovor na još četiri godine i naravno da računamo na njega. Ovakve klauzule je nemoguće aktivirati zbog finansijskog fer pleja. Jedini da FIFA i UEFA zažmure na sve to i dozvole da se klauzula aktivira, ali to je nemoguće.

- Torino je odbio Milanovu ponudu od 35 miliona za Andreu Belotija, pa je u ime "bikova" predsednik kluba Urbano Kairo tražio: 70 miliona evra plus čak tri fudbalera: Niang, Paleta i Lokateli!

- Šampion Hrvatske Rijeka bi mogao da vrati nekadašnjeg igrača Mateja Mitrovića, koji je u januaru prodat Bešiktašu za više od četiri miliona evra, ali defanzivac se nije baš najbolje snašao u Turskoj. Bešiktaš je odbio milion evra koje je Rijeka ponudila, ali će uskoro stići pojačana ponuda.

- Direktor Intera Valter Sabatini je novom izjavom najavio produćetak sage oko Ivana Perišića, koji je navodno već viđen u Mančester junajtedu za 47 miliona evra: Prava ponuda za Ivana Perišića još nije stigla na adresu Intera. Svi znaju šta mi želimo, a to je 55 miliona evra. Sve dok neki klub ne bude spreman da plati toliko, Perišić će ostati igrač Intera.

- Borusija Mehengaldbah zainteresovana je da dovede bosansko-hercegovačkog fudbalera Riada Bajića iz Konje, koja je prvobitno odbila ponudu Fenerbahčea od deset miliona evra za napadača.

- Engleski list "The Sun" prenosi da je uz ekipe Liverpula i Čelsije, već neko vreme zainteresovane za Tomasa Milera, i Arsenal zainteresovan da dovede napadača Bajern Minhena. Menadžer Arsen Venger vidi ga kao zamenu za Aleksisa Sančeza.

- Španski mediji su šokirali pričom da Andres Inijesta ne želi da produži ugovor sa Barselonom, i da bi karijeru mogao da nastavi u Interu. Ugovor mu ističe narednog leta, a Barsa bi čak onda mogla i da zaradi od 33-godišnjeg veziste, koji je na "Nou Kampu" proveo čak 15 godina i postigao 49 golova na više od 500 utakmica.

- Italijanski mediji sve više pišu da su na izlaznim vratima Intera Žoao Miranda (za kog se interesuje Sao Paulo), i Rodrigo Palasio (navodno ga žele Atalanta, Bolonja i Fiorentina).

- Rijad Marez je vrlo tražena roba, i navodno je na putu da Romi sruši plan Totenhem. Lester traži 56 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA