≫ 

Mrkela predstavio Rodića i otkrio ko će otići iz Zvezde do kraja prelaznog roka!

Vreme je i za odlaske sa Marakane...

  • 20

Ukupno 13 fudbalera dovela je Crvena zvezda u ovom prelaznom roku, a jedan od njih je i Milan Rodić koji je u subotu, nešto malo posle podneva, predstavljen na Marakani.

Ugovor je potpisao u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele koji je novinarima otkrio i ko će napustiti crveno-bele. Doduše, nije govorio o imenima.

>>> ZVEZDIN DŽEKPOT: Nema mnogo igrača u svetu kao što je Nemanja Radonjić!

- Nove dolaske će diktirati samo odlasci, a nekoliko stranaca će sigurno otići do kraja prelaznog roka. Da li ćemo ostati sa četvoricom ili petoricom, videćemo - rekao je Mrkela koji se dotakao i velikog broja dovedenih igrača:

- Nije dobro, ali potrebe su takve. Nijedan igrač nije neplanski doveden. Neki igrači se dovode kao prve opcije, neki kao akvizicija za budućnost.

Medijima se obratio i novi levi bek crveno-belih.

Printskrin: Facebook/crvenazvezdafk

- Srce je tamo gde mu je mesto i hvala upravi što je uspela da me dovede posle dve godine. Došao sam da pomognem da osvajamo trofeje i sada je sve na meni. Verujem da mi neće trebati mnogo vremena da se naviknem, prošao sam pripreme sa Krilima i odigrao jedan meč.

- Još dok sam igrao u OFK Beogradu bio sam blizu prelska u Zvezdu. Tada sam otišao u inostranstvo, ali evo - vratio sam se!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA