≫ 

Najemotivniji trenutak sa Marakane: Plavšića čekala porodica ispred svlačionice, otac bio na ivici suza (VIDEO)

Atomski mrav je prvu zvaničnu utakmicu u novom klubu igrao upravo protiv Zvezde, odakle je i otišao u Spartu

  • 3

Srđan Plavšić je na Marakani dočekan aplauzima navijača Zvezde u povratku na ovaj stadion, ali ovoga puta na protivničkoj strani. Na kraju je njegov tim poražen sa 2:0, a sigurno je da su ''Atomskom mravu'', bile pomešane emocije, jer do pre nekoliko nedelja bio miljenik Marakane, dok je odmah u faktički prvom meču za novi klub morao da igra protiv Zvezde.

>>> Cela Marakana se naježila zbog čeških navijača: Spartanci su toliko oduševili Delije, da smo prisustvovali nikad viđenoj sceni u Srbiji (VIDEO)

Bilo je tu i navijača koji ga nisu dočekali prijateljski, jer su se vodili onom parolom koju je izrekao i Mičel Donald ''Plavšić mi je prijatelj, ali kada smo na terenu nemamo prijatelje''. Tako je u jednom momentu navijač sa istočne tribine propisno izvređao Plavšića kada je pao i ostao na zemlji nakon jednog duela, kada je dobio udarac u grkljan.

Na snimku se moglo videti da se bori za vazduh, ali jedan od njih mu očigledno nije poverovao, pa mu je dobacivao sa tribine:

Plavšića je na Marakani gledala i njegova porodica. Veliki broj njegove familije bio je na stadionu, a došao je i da ga pozdravi nakon utakmice ispred svlačionice. Fudbaler Sparte je otišao do njih i pričao je sa roditeljima braćom i sestrama, a tu je bilo i emotivnih zagrljaja.

Takođe, ispozdravljao se i izgrlio sa nekima iz Zvezde, pre nego što je otišao u autobus Sparte. Klub mu je zabranio da daje izjave, pa njegove impresije nismo mogli da čujemo, ali je i na osnovu snimka jasno da mu nije bilo lako i da se borio sa emocijama, iako je profesionalac i tu emocijama nema mesta.

I njegovim roditeljima je bilo jako teško, a njegov otac, koji nije želeo da daje izjavu pred kamerama, samo je kratko poručio.

- Bilo mi je veoma teško. Ceo život sam na ovom stadionu, do juče sam ga bodrio u Zvezdi, a danas on igra protiv nje. Nije bilo lako, verujte, jake su emocije - poručio je otac Srđana Plavšića.

Pogledajte i kako je izgledao najemotivniji trenutak na Marakani:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA