Partizan strepi od žestoke kazne UEFA: Zatvara se Humska u plej-ofu? (VIDEO)

U Humskoj strepe od odluke pred plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona ili Evrope

  • 33

Kako prenosi Sportski žurnal, FK Partizan čeka odluku Disciplinske komisije UEFA za ponašanje navijača protiv Budućnosti.

Navodno, zvanična odluka nije još doneta, ali će Partizan na sledećoj evropskoj utakmici na svom stadionu igrati pred praznim tribinama uz novčanu kaznu od 100.000 evra.

Partizan se na tu kaznu već žalio, u nadi da će se kazna ublažiti, a sporno je pevanje generalu RAtku Mladiću i vojvodi Momčiću Đujiću, uz često pominjanje Kosova i Metohije uz vređanje Varvara povicima "Šiptari".

UEFA je navodno čak tražila objašnjenje ko je serdar Janko Vukotić, koji se našao na šetalici sa kraljem Petrom Karađorđevićem tokom koreografije navijača.

Partizan se u žalbi pozvao na činjenicu da predlog još nije pravosnažan i nije objvaljen na zvaničnom sajtu, ali će s obzirom na praksu igrati bez navijača u narednom kolu.

Ako Partizan napravi čudo u sredu i prevaziđe poraz od 3:1 od Olimpijakosa u prvom meču, ide u plej-of za Ligu šampiona. U suprotnom, prvak Srbije prelazi u završnu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA