Vazura otkrio koji dogovor Partizan ima sa Mecom za Leonarda, koji je navodno došao mamuran na trening!

Kako stvari stoje, Brazilac neće još dugo biti briga crno-belih

  • 15

Leonardo i Partizan uskoro završavaju svoju epizodu, turbulentnu na toliko nivoa.

Brazilac će karijeru najverovatnije nastaviti u francuskom Mecu, koji će crno-belima iskeširati oko četiri miliona evra za obeštećenje - polovinu odmah, a drugu polovinu u ratama do sledeće sezone.

I nazire se kraj nezadovoljstva kod ovog igrača, koji nije otputovao u Grčku na revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Olimpijakosom.

- Mi smo sa Mecom dogovorili uslove. Dobićemo obeštećenje od četiri miliona evra. Ostalo je da to učini i Leonardo. Koliko sam upućen, pregovarali su oko plate koju Brazilac želi. Čekamo da se on dogovori - rekao je "Informeru" generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

Navedeni list navodi nezvanično da je Leonardo mamuran došao na trening.

- Leonardo je veče pre utakmice sa Javorom bio u provodu na beogradskom splavu, a društvo mu je pravio rođeni brat Alan, koji je takođe fudbaler i trenira u Partizanu. Oni su ostali do pet ujutru, a onda je Brazilac vidno mamuran došao u Zemunelo, gde je ekipa bila okupljena zbog utakmice sa Javorom istog dana. Nije bilo ni planirano da igra protiv Ivanjičana, ali ovakvim ponašanjem Leonardo je po ko zna koji put jasno stavio do znanja da želi da ode iz Humske što pre - rekao je izvor "Informera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA