≫ 

SVE O KRASNODARU: Bogati ruski gazda i legija stranaca predvođena Brazilcima preti Zvezdi (VIDEO)

 ≫ 

Protivnik crveno-belih je ozbiljan tim koji raste iz godine u godinu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleksandar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • miro

    05. avgust 2017 | 08:36

    zvezda samo uz pomoc sudaca moze dalje.Ako se sjecate i prvi gol u bg je dala na poklon sudija,,ovoga puta nece proci.jednostavno nema tim ni kvalitet za dalje.Sparta je losa , nivo macve a nasi se raspisali o evropskoj zvezdi..sta bi rekla Rijeka ili osijek..jednostavno...zvezda nije za dalje..to je cinjenica a navijacka strast je nesto drugo

  • Ivan-BG

    04. avgust 2017 | 18:56

    Stvarno ako njih ne prodjemo i ne treba da idemo dalje!!!!!Ja stvarno neznam zasto vi toliko podizete druge klubove?Kao sto ste i Spartu koja se nije mogla povezati sa loptom..Rusija ima 2 kluba obo ispod njih je svaka stepenica sve gore i gore..ako sa takvim klubovima Zvezda i Partizan nemogu da izadju na kraj onda i nisu za dalje

  • Aleksandar

    04. avgust 2017 | 17:51

    Evo ovako , prvo bi voleo da se javi lik koji je na moju analizu I komentar da mozemo da igramo sa Frajburgom i Spartom , rekao do slovce kada sam ovo procitao , prestao sam dalje da citam... :-) E sada ovako. Pogledao sam sada sve tekme Krasnodara u Evropi i ove tri u Ruskom prvenstvu. Po mojoj proceni nivo Ludrogoreca... Sledece , udarne igle im cine Vanderson levo , Pereira sredina , Zoazinjo desno , i u napadu rezervni spic Rikardo. I to je to ... Da smo na njih naleteli prosle godine prosli bi kao protiv Sasuola. Sa Milivojevicevim stilom namucicemo mi njih dobrano ! Evo zivi bili pa videli. Ko god je umrtvio tekmu protiv njih dobro je prosao. Ono sto je bitno , nikako , ali nikako se ne smemo zaletati !!! Sve su uhvatili na kontru i Nicu i Fener i Sosijedad , cak i Lingbi koji je vodio u Krasnodaru , i primio gol u 93 za poraz. Moj utisak je da ako tamo izvucemo X idemo dalje.Takodje Rodic , Kanga , Donald , Jovicic , Le Talek dolaze iz te lige i vise puta su igrali protiv njih , sto znaci da ih dobro poznaju !! I opet ponavljam nikako zaleteti se u revansu na Marakani , samo strpljivo !! Sanse 60/40 za njih , individualni kvalitet i iskustvo su na njihovoj strani. Ali imamo sanse , samo lagano. Necemo se obrukati , u to sam suguran. Bice to tvrd dvomec !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA