≫ 

Grof Božović skenirao Zvezdu za Ruse i naplašio ih Delijama

Bivši trener crveno-belih idealan sagovornik na temu dvomeča Krasnodara i Beograđana

  • 8

Žreb u Nionu spojio je Zvezdu sa možda neatraktivnim, ali i te kako moćnim ruskim Krasnodarom, koji stoji kao poslednja prepreka našem timu ka Ligi Evrope.

Bilo je samo pitanje vremena kada će ruski mediji kontaktirati Miodraga Božovića, za komentar žreba u Nionu.

- Zvezdu i dalje pratim, jer ona je veliki i važan deo u mom životu - rekao je "Grof" Rusima i "preporučio" im se za dalju priču o aktuelnom sastavu koji vodi Vladan Milojević.

>>> SVE O KRASNODARU: Bogati ruski gazda i legija stranaca predvođena Brazilcima preti Zvezdi (VIDEO)

Koliko se ekipa promenila od vašeg odlaska?

- Skoro da se nije promenila uopšte. Došlo je nekoliko igrača, ali je kostur koji je bio dok sam ja vodio tim, ostao. Generalno, Zvezda je veoma stabilan tim.

Koga bi Krasnodar trebalo najviše da se plaši?

- Postoji nekoliko igrača kojih bi Krasnpodar trebalo da se plaši. Na primer, Ričmonda Boaćija - čini mi se da je on sad najbolji strelac kvalifikacija za Ligu Evrope. On je, prema mom mišljenju, najopasniji u ekipi Zvezde. Tu je i Gelor Kanga, koga svi ovde dobro znaju iz Rostova. Takođe bih pomenuo i Mičela Donalda, koji je odličan igrač i koji je, takođe, igrao u Rusiji.

Kad ih toliko hvalite, zašto ih niste doveli u Arsenal?

- Svu trojicu bih voleo da vidim ovde kod mene, ali imaju ugovore sa Zvezdom i bilo je teško da dovedemo nekog od njih.

Znači, pregovarali ste za njih?

- Ne, nisam.

Zvezdini navijači su poznati u Evropi kao vatreni, energični, da prave sjajan ambijent, pa koliko će sa te strane biti teško Krasnodaru u Beogradu?

- Biće mu veoma teško, jer je reč o najboljim navijačima ne samo u Evropi, već u svetu. Atmosferu koju oni prave na stadionu ne može se rečima opisati, i to ne kažem zato što sam navijač Zvezde. Mislim da se za njih stvarno može reći da su 12. igrač ekipe. Sigurno je da Krasnodar u Beogradu čeka pun stadion, ambijent će biti paklen, tako da će ruskom timu biti veoma teško. Mislim da su navijači najveći adut Zvezde u Beogradu protiv Krasnodara.

Ako se "faktor navijači" zanemari, ko je favorit za prolaz?

- Mislim da su šanse 50:50.

Za koga ćete navijati u dvomeču: srpski ili ruski tim?

- Da Zvezda igra protiv mog Arsenala, jedino bih tada navijao za ruski klub, ali ovako, zna se, podržaću moj bivši klub naravno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    6. avgust 2017 | 07:35

    Grofe Grofe promenilo se toga mnogo od tvog odlaska.Tener sada radi posao za koji je plaćen a ne kao u tvoje vreme da samo misliš na sebe i kako da se dopadneš medijima.Tvoje vođenje utakmice protiv Čukaričkog je je u najmanju ruku čudan.Gubiš osvojenu titulu a da nisi ništa učinio.Izdubiti prvenstvo od Čukaričkog je nešto što ti "delije" nikad neće oprostiti ni zaboraviti. Zato nemoj ti da seliš savete molim te.Radi u Rusiji ovde niko za tobom ne žali.

  • GROBAR spalio Đenku

    5. avgust 2017 | 19:12

    Prolazimo Videoton.

  • Volim da zezam

    6. avgust 2017 | 10:52

    Male su šanse srpskim klubovima, budimo ovjektivni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA