≫ 

Promaja u odbrani, a Partizan doveo napadača: Nigerijac iz Rijeke stigao u Humsku (VIDEO)

Solomonsko rešenje crno-belih

  • 12

U trenutku kada je i iz aviona jasno da je "najtanja" linija tima Partizana odbrana, crno-beli se pojačavaju ofanzivno.

Kao što je najavljeno, novi igrač prvaka Srbije je Nigerijac, ime mu je Teofilus Solomon, ima 21 godinu i dolazi iz redova hrvatskog šampiona Rijeke.

>>> Mudrac i njegov tim: Gde je zapelo sa Partizanom?

Dva kluba su, prema saznanjima portala Mozzartsport, dogovorila da fudbaler najpre odigra sezonu kao pozajmljen igrač, a potom sa klubom dogovori eventualan ostanak na duži period.

Njegov dolazak bi eventualno mogao da ima veze sa namerom Partizana da proda Uroša Đurđevića za koga je "zagrizao" Olimpijakos, što neće biti nerealan scenario, pogotovo ako Grci finansijski ispune očekivanja srpskog prvaka.

Solomon je igrač čija je najveća vrlina brzina.

U Rijeci se nije mnogo naigrao otkako je stigao u klub 2012, ali jeste na pozajmicama u Pomorcu, Zadru, Istri i Šibeniku.

On bi trebalo da postane četvrto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, posle Danila Pantića, Nemanje Miletića i Sejdube Sume.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    10. avgust 2017 | 15:30

    Katastrofa od prelaznog roka, ali jos nije kraj. Eto zasto je Nikolic otisao

  • Patriota

    10. avgust 2017 | 15:01

    Normalno da ce covek doci u Partizan, kakva Rijeka kakva lakrdija... Klubovi iz bivse JUGE, nikada se nisu mogli meriti sa Zvezdom i Partizanom. Iako sam Zvezdas, zelim im dosta uspeha...

  • Milos

    10. avgust 2017 | 16:51

    Ivica il je lud, il je ovo neka mnogo losa kombinacija menadzera. Covece sta smo mi doziveli da uzimamo igraca koji nije odigrao utakmicu u Rijeci???? u Rijeci??? kao pozajmljenog igraca za PARTIZAN???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA