Milojević posle pobede nad Bačkom: Želimo da forsiramo igrače iz naše škole!

Crveno-beli pobedom 3:1 nad Bačkom napravili dobru uvertiru za meč plej-ofa Lige Evrope

  • 11

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je pobedom protiv Bačke jer je ekipa napravila dobru uvertiru pred odlazak u Krasnodar.

>>> Krasnodar kiksnuo pred Zvezdu: Da li ovaj sastav čeka i crveno-bele? (FOTO) (VIDEO)

- Zadovoljan sam pobedom. Momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili, postigli tri gola po danas teškom terenu na našem stadionu. Već sam rekao da su kod mene svi igrači standardni, i nastavićemo sa rotacijama tima i ubuduće. Želimo da svi budu razigrani i u formi- naveo je Milojević.

Za četiri dana je važan meč u Krasnodaru, a Milojević ističe.

- Ne treba naglašavati i stvarati dodatni pritisak najavom susreta sa Krasnodarom. Svesni smo šta taj dvomeč može da nam donese, ali idemo tamo da damo sve od sebe, da se pokažemo u pravom svetlu, pa ćemo videti posle utakmice u Beogradu, za šta je to dovoljno - rekao je Milojević i dodao:

- Moja lična i želja kluba jeste da afirmišemo mlade igrače iz naše škole. Danas ih je bilo dosta u utakmici protiv Bačke. Želimo da taj trend nastavimo, da se oslonimo na kompletan igrački pogon i da stvaramo velike igrače za velika dela - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA