Đukić zadovoljan defanzivom protiv Videotona: Bitno je zadržati nulu kod kuće jer to daje stabilnost (VIDEO)

Trener Partizana pohvalio zadnju liniju tima, na čelu sa golmanom Stojkovićem

  • 19

Treneri Partizana i Videotona Miroslav Ðukić i Marko Nikolić složili su se da je značaj prvog meča plej-ofa za Ligu Evrope (0:0) opteretio oba tima i ocenili da su šanse u revanšu za prolaz u grupnu fazu podjednake.

- Mislim da je i dalje 50:50, ostaje ti 90 minuta u Mađrskoj i pobednika će odlučiti detalji. Videlo se večeras da se dobro poznajemo, parirali smo jedni drugima, nije bilo lepršavosti. Isto očekujem i u revanšu - rekao je Ðukić na konferenciji za medije.

On je pohvalio zadnju liniju tima, na čelu sa golmanom Stojkovićem, ali i istakao da u napadu može bolje.

>>> Katastrofa je igrati protiv Partizana: Lazović ne krije koliko mu je bilo teško u praznoj Humskoj

- Rekao sam i pre utakmice da je bitno zadržati nulu kod kuće jer to daje stabilnost. U poslednje dve utakmice nismo primili gol, odajemo utisak čvrste ekipe. Zadovoljan sam kako ekipa radi u defanzivi. U napadu sigurno možemo i moramo bolje - poručio je Ðukić.

Marko Nikolić nije zadovoljan, kako je naveo, kad se sve uzme u obzir.

- Ovo je prva utakmica da nismo postigli gol otkad sam trener Videotona, ali opet nismo primili gol. Ne volim 0:0 sa gostujućeg terena, kao da se nije ni igralo. Odluka sledi kod nas, ali mislim da su šanse i dalje 50:50.

On je dodao da je njegovom timu nedostajalo još malo kvaliteta i čestitao Vladimiru Stojkoviću na sjajnoj odbrani u poslednjem minutu meča.

- Partizan je na neki način vodio igru, ali mi smo bili opasniji. Na kraju nedostajalo je i malo sreće, treba čestitati Stojkoviću na onoj odbrani - poručio je Nikolić.

Revanš se igra za sedam dana u Mađarskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 11213

    18. avgust 2017 | 08:50

    Djukiću, da li treba navijači da ti pojasne po stoti put - ozbiljan trener je trener koji uvek ide na pobedu, kome nula nije u razmišljanju, imate keša da dovedete ozbiljna pojačanja, a ne igrače poput Sume koji je izgleda malo stariji od Ilića, bez centralnog u odbrani, bez pleja u napadu. Tvoje je bilo samo da zaokružiš ovu godinu, ono što ti je Nikolić ostavio da nadogradiš, a ti si sve to urušio...

  • ČAPAJEV

    18. avgust 2017 | 09:05

    Bravoooo Đukaaaaa cuvaj nereseni i kod kuce. Ma vrcite Nikolica bre

  • Moj do mojega...

    18. avgust 2017 | 09:00

    Tebi nesto nije dobro...da izdrzis nulu...golcinu treba dati.Anemican si covece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA