≫ 

Dan posle derbija, Zvezda počela sa radovima na stadionu: Prvi komentar navijača je - KONAČNO! (FOTO)

Klub počinje sa menjanjem travnate površine

  • 11

Počeli su preko potrebni radovi u Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je najavila da će posle derbija sa Partizanom početi sa menjanjem travnate površine na svom stadionu.

Nema ko se nije žalio na stanje terena na "Rajku Mitiću", počevši od Krasnodara koji je čak uložio žalbu UEFA pred revanš plej-ofa Lige Evrope, pa i sami igrači crveno-belih i Partizana nakon derbija, koji je završen rezultatom 0:0.

Još 13. avgusta je poslat zahtev Fudbalskom savezu Srbije da se kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo između Srbije i Moldavije početkom septembra odigra na stadionu Partizana.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Zvezde, isključivo sredstvima solidarnosti UEFA namenjenim svim evropskim klubovima najvišeg ranga, klub je obezbedio da se odmah po završetku 155. večitog derbija krene sa radovima na travnatoj podlozi.

Baš uoči duela između Crvene zvezde i Partizana, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku da pomogne crveno-belima da obnovu terena, kao i večitom rivalu za poboljšanje osvetljenja na stadionu u Humskoj, ali su iz Zvezde preko donacije UEFA počeli rekonstrukciju.

Golovi su uklonjeni, na teren su posute hemikalije kako bi praktično sve bakterije bile uništene da slučajno ne bi bile prenete na novu podlogu, naredne nedelje počinje postavljanje novog terena, a sve bi trebalo da bude gotovo pre prvog duela u grupnoj fazi Lige Evrope protiv BATE Borisova na stadionu Rajko Mitić 14. septembra.

 
Počinju radovi na zameni trave na našem stadionu #fkcz #marakana #rajkomiticA post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komarac

    28. avgust 2017 | 17:10

    A digeri kao termiti navalili na stolice.... E jadnici, koliko ste polomili i popalili stolica na jugu Mitića, toliko godina ste iza Zvezde!!!

  • Mokiceli

    28. avgust 2017 | 13:57

    A gde ćemo igrati protiv BATE Borisov ako će radovi trajati tri nedelje? Utakmica je za 17 dana.

  • Loki

    28. avgust 2017 | 15:07

    Sta sve tu treba sanirati.Promeniti i grede i zardjale drske od gola,vidi se korozija kad se izbliza gleda.Sveopste ulepsavanje stadiona je potrebno a na dusu neka ide sve to prethodnim celnicima uprave koji su otimali u zadnjih dvadesetak godina,a zna se ko su oni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA