Juventus ponudio 70 miliona evra za Milinković Savića: Predsednik Lacija munjevito odgovorio!

Moraće Stara torinska dama da ''podeblja'' ponudu, ukoliko u svojim redovima želi sjajnog srpskog fudbalera

  • 3

Šestostruki uzastopni šampion Italije ponudio je 70 miliona evra za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, ali je Lacio još jednom odbio ponudu, javlja rimski list Mesađero.

Juventus je na zahtev trenera Masimilijana Alegrija, koji veoma ceni kvalitete Milinković-Savića, obnovio interesovanje velikom ponudom, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito bez razmišljao odbacio mogućnost da se odrekne ključnog igrača.

>>> Sergej dobio pitanje zašto ga Muslin ne zove u reprezentaciju: Ovo su jedine dve rečenice koje je izgovorio posle toga!

Lotito je rekao "ne" viceprvaku Evrope, ali je spreman da pregovara za godinu dana sa uverenjem da će cena 22-godišnju fudbaleru da poraste.

Još jedan neimenovani klub nudio je isti novac za Milinković-Savića, takođe je odbijen, potvrdio je sportski direktor Igli Tare.

Isti izvor navodi da Sergej nije izrazio želju da ode, već nastavi razvoj u Laciju.

Jedno je sigurno, Juventus će ponovo pokušati da dovede Milinković-Savića, posebno što je profil veznog igrača kakav traži Alegri nakon odlaska Pola Pogbe u Mančester Junajteda prošlog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA