≫ 

Iliev odbrusio Terziću na opasku o večitom derbiju: Nekome je verovatno slabo pamćenje!

Krenule su prozivke na Topčiderskom brdu

  • 34

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev nije ostao dužan Zvezdanu Terziću na konstataciju da su crno-beli bili inferiorni u večitom derbiju.

Došao je Partizan po remi i ostvario ga, Zvezda svoje šanse nije iskoristila, pa je posle meča Terzić naveo "kako istorija ne pamti da je jedan golman derbija neocenjen, dok je drugi najbolji na meču".

Na promociji Nemanje Antonova, Iliev je imao odgovor.

>>>Duško Vujošević izašao iz bolnice: Legendarni trener pušten na kućno lečenje!

>>>Antonov u šortsu i majici na promociji u Partizanu: Čim sam čuo ko me zove, odmah sam hteo da dođem (FOTO)

>>>Đurđević obukao dres Olimpijakosa i odmah pokazao na grb, a navijači mu dali nadimak "ubica"! (FOTO)

- Dobro pamtim sve. Prošle sezone u četiri meča nisu nam šutnuli na gol. Izgleda da neko slabije pamti - rekao je Iliev, koji nije želeo da ostaje dužan generalnom direktoru rivala.

Iliev je poručio da ga remi bez golova na "Marakani" ne zadovoljava i da prihvata samo pobede Partizana.

- Imamo malo opravdanje jer smo se vratili sa puta iz Mađarske, nismo imali vremena da se oporavimo. Lično bih ocenio derbi kao malo ozbiljniju prijateljsku utakmicu - rekao je Iliev.

On je reagovao na jučerašnju izjavu generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića da se Partizan "provukao".

- Opšti komentari su bili da je Zvezda bila dominantna, propustili smo četiri ili pet stopostotnih šansi. Prvi put u istoriji se desilo da je jedan golman neocenjen, a drugi najbolji na terenu. Promašaju su posledica umora igrača i stanje terena. Boaći, Pešić i Srnić ne promašuju takve situacije - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taba.

    30. avgust 2017 | 15:08

    Jesam grobar,ali glupo saopstenje...kakve veze ima prosla godina ili prosla utakmica sa poslednjom..svaka tekma je prica za sebe....nismo sutnuli na gol 90min..to je istina.

  • Anonim

    30. avgust 2017 | 15:14

    Smarate i jedan i drugi!vas licni rat i komplekse resavajte telefonom i licno!prestanite da u srpski fudbal unosite kriminal i nebuloze NAS navijace NE ZANIMAJU vasa nebitna saopstenja!pustite nas da uzivamo u ulasku u LE i u pogodjenim pojacanjima!!!smarate!!!!!

  • borisdelija

    30. avgust 2017 | 15:22

    Gospon iliev nije spomenuto sta je bilo. Realno je Zvezda bila bolja, ali ste vi mnogo bili bolji prosle sezone. Ne razumem ni od vas ( namerno malo slovo) a ni od doktora da pravite mrznju medju navijacima kao da nam nije dovoljno muke. Sve sto ste rekli je tacno ali pricamo o poslednjem derbiju. I kako god da se zavrsi sledeci. Pruziti ruku bolje , jer dosta je bre mrznje. Daj da slavimo i ako Bog da odemo na SP. a vi koji sejete zlu krv ja bih licno vas poslao u zatvor i jedne i druge bez kompromisa. Hvala i pozdrav za prave navijace a ne placene huligane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA