Legenda Partizana isprozivala Ožegovića zbog kontroverzne izjave! (FOTO)

Milivoju Ćirkoviću nije se dopala izjava novog napadača crno-belih u kojoj je istakao da je zaboravio prošlost

  • 42
Foto: Profimedia/AFP

Milivoje Ćirković je jedna od legendi Partizana, a svim Grobarima su i dalje u sećanju reči komentatora i čuveno ''Ajmo, Milivoje'' pred poslednji penal u duelu Njukasla i Partizana u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Prvi Ožegovićev intervju u Partizanu: Jedva čekam proslavu gola sa navijačima!

>>> Pogledajte kako je Iliev urlao na novinare na predstavljanju Ožegovića: Nikada ga nismo videli ovako besnog! (VIDEO)

Ćirković je pogodio i postao miljenik navijača za sva vremena. To će biti teško Ognjenu Ožegoviću, jer je u Humskoj dočekan na nož, bar kada su komantari na društvenim mrežama i forumima Grobara u pitanju.

Sve to izazvali su neki njegovi komentari iz prošlosti, kada je Partizan nazivao pogrdnim imenima, a slikao se sa Zvezdinom fantomkom na glavi.

Međutim, kako je rekao posle promocije u Humskoj, on je zaboravio prošlost, okrenuo se sadašnjosti i budućnosti. Upravo ta izjava nije se svidela Milivoju Ćirkoviću, koji je prozvao novog igrača Partizana zbog toga na svom Fejsbuk profilu.

- Juče je mali Ožegović izjavio da na ne zanima prošlost, živi u sadašnjosti i veruje u budućnost. Ako ga ne zanima prošlost onda nije ni postojao i juče kada je potpisao za Partizan je prošlost u odnosu na danas. Nadam se da će da postiže golove i kada bude prelazio u drugi klub neće reći da ga Partizan ne zanima jer klub u koji je došao ima ogromnu prošlost, dobru sadašnjost i nadam se super budućnost - poručio je Ćirković.

Foto: Facebook.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRdjan

    1. septembar 2017 | 13:48

    Te igrace koji prelaze iz Zvezde u Partizan ili obrnuto,niko u dubini duse ne ceni...

  • R2-D2

    1. septembar 2017 | 13:41

    Milivoje Cirkovic razmislja.....auuu dokle smo dogurali

  • Kursumlija

    1. septembar 2017 | 13:42

    Svaka cast cirko svaka ti je na mestu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA