≫ 

Ožegović otkrio kako je izgledao njegov početak u Partizanu 2007. i odgovorio Grobarima na saopštenje!

 ≫ 

Novi napadač crno-belih istakao je da je nasrećniji na klupskom nivou upravo posle potpisa za Partizan

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Anonim
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nesa CZ

    04. septembar 2017 | 19:55

    Auuuu, al si ti puko...do juce drvlje i kamenje po partizanu a sad ovakvo lizanje...boze boze, gde ti je dostojanstvo...

  • Najgora vrsta ljudi...

    04. septembar 2017 | 17:42

    Tako ce on sutra da prica o privrzenosti Albancima i islamu kad bude zaigrao za reprezentaciju Kosova...imaju Albanci dovoljno novca da ga kupe, a i nije skup. Do pre 10 dana je partizanovce nazivao GLODARIMA, izbacivao slike kako sece Badnjak za Bozic u kapi sa Zvezdinim grbom i ispisuje grafit Delija, pricao o snovima sa Zvezdom, i onda preko noci za malo novca pljunio na svoju licnost, dostojanstvo, na milione onih u koje se kleo i preokrenuo poput onih poturcenih Srba za vreme Turaka koji su posle toga postali ostrasceniji Turci i od Turaka. Nije problem prelazak u rivalski klub kada si profesionalac koji postoje i svoje i tudje, i kad nisi ostrasceno pljuvao po nekome, ali kad si tako ostrasceno deklarisan i glumis patriotu i ljubav prema nekim vrednostima onda je to ogavno, i takvog coveka ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju u svojoj kuci. Djurdjevic, Djurickovic, Mitrovic su osvedoceni Zvezdasi ali nikad nisu pljuvali po Partizanu, mali Radonjic je igrao za Partizan i javno pricao da je Zvezdas i dan danas ne pljuje po Partizanu iako je u Zvezdi. U tome je razlika.

  • Anonim

    04. septembar 2017 | 11:50

    Zasto smekeru beogradski sve to nisi pricao dok si igrao za zvezdu?zasto si u klub u kome si igrao 2007 i klib za koji si trazio od tate tvog da te vodi da ga gledas pravio sprdnju i prozivao non stop na brutalan nacin?zasto si smekeru pravio slike sa zvezdinom fantomkom?dal si svestan koliko si ti smesan sada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA