≫ 

Maksimović zahvalan saigračima do neba: Tako se bori za Srbiju - svi za jednog, jedan za sve! (VIDEO)

Defanzivac našeg tima zbog crvenog kartona nije mogao da pomogne ekipi u psolednjih dvadeset minuta

  • 15

Ne tako davno rutinski smo gubili utakmice i brojčano poravnati na terenu sa rivalom, ali ovaj tim Srbije ima nešto što ga čini boljim, uspešnijim i naprednijim od svih prethodnih.

I sa desetoricom u Dablinu, ekipa Slavoljuba Muslina izdržala je nalete Iraca, koji, doduše, nisu bili toliko intenzivni kako se očekivalo, ali svejedno: velikom borbom i požrtvovanjem srpski fudbaleri sačuvali su prednost i pobedu koja ih je dovela na prag Svetskog prvenstva u Rusiji.

>>> DA SE ČUJE DO RUSIJE: Srbija na pragu Mundijala, Orlovi herojski slavili sa igračem manje! (VIDEO)

Tragičar meča mogao je da bude Nikola Maksimović zbog crvenog kartona u 68. minutu, ali je ostatak tima "izginuo" do kraja meča tako da se odsustvo defanzivca Napolija gotovo nije osetilo.

Nikola je posle meča upravo apostrofirao to: lavovsku borbu svakog igrača.

- Žao mi je što je došlo do te situacije, što sam ostavio igrače na cedilu u poslednjih 20 minuta. Borili smo se od početka svi za jednog jedan za sve, ali desio se taj trenutak... ne mogu da kažem da je to bila nepažnja, jer nije bila nepažnja, jer je igrač koji je išao ka golu već bio u ofsajdu. Sudija je krenuo da mi da žuti karton, međutim promenio je odluku posle sugestije pomoćnika i pokazao mi crveni. Mislim da start nije bio za crveni, zakačio sam prvo loptu, on je pao, sapleo se o moju nogu - opisao je sporni trenutak naš fudbaler.

>>> Šta nam još tačno treba da overimo Mundijal posle 7 godina?

Kao ključan faktor ističe sjajnu borbu saigrača.

- Najbitnije je da smo mi izdržali do kraja i sačuvali prednost. Zahvaljujem se celoj Srbiji, navijačima koji su nas ovde bodrili jer znam koliko je bilo teško da danas budemo koncentrisani, da čekamo šansu, da pokažemo sve ono što smo pokazali kroz kvalifikacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    6. septembar 2017 | 06:51

    Da nije to napravio sto je napravio Irci bi dali gol!Na kraju se pokazalo dobar izbor!

  • Vaske

    6. septembar 2017 | 06:30

    БРАВО Максимовићу, овде од "ЦРВЕНОГ КАРТОНА" није било ни Ц.

  • lex

    6. septembar 2017 | 07:20

    Kad se setim kako je prodao utakmicu protiv Vose, onim namernim očiglednim kiksom, pa kiksnuo u Bordou. Krš igrač bio i ostao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA