JEZIVI OŽILJCI: Pogledajte kako izgleda lice golmana Sitija posle pogibeljnog starta Manea kramponima u glavu (FOTO)

Ederson je imao sreće da nije doživeo ozbiljne povrede glave, pa i opasne po život, ali će mu iz duela sa Senegalcem ostati ''uspomena'' u vidu nekoliko ožiljaka

  • 7
Foto: Profimedia/AFP

Prethodni vikend u Premijer ligi obeležio je meč Mančester Sitija i Liverpula u kojem su Građani demolirali Crvene sa 5:0. Samu utakmicu nisu obeležili golovi već jedan start za zatvor Sadio Manea u prvom poluvremenu, kada je pravim ''kung fu'' potezom udario kramponima kopačke Edersona u glavu.

Golman Sitija nije mogao da nastavi meč i ukazana mu je pomoć, a Mane je dobio direktan crveni karton za pogibeljni start.

Na sreću, Ederson je prošao bez ozbiljnijih povreda glave, ali su mu ostale ''uspomene'' u vidu ožiljaka, jer mu je Mane na nekoliko mesta ''otvorio'' lice, pa je Ederson zaradio nekoliko koči posle ušivanja.

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija golmana Sitija nakon starta, koji je izazvao polemiku na ''Ostrvu'' jer je Klop tvrdio da crveni karton nije postojao.

Pogledajte i kako je izgledao start Manea za zatvor:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA