Ožegovićeva neprospavana noć: Ostavio je poruku velikog mudraca u kasnim satima (FOTO)

Fudbaler Partizana diže motivaciju posle utakmice sa Dinamom

  • 40
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana su šokantno ostali bez pobede u 2. kolu Lige evrope protiv kijevskog Dinama - nakon što su vodili na poluvremenu rezultatom 2:0, na kraju su izgubili u Humskoj rezultatom 2:3.

Sve je krenulo nizbrdo posle penala gostiju, koji je dosuđen kada je Ognjen Ožegović igrao rukom prilikom izvođenja slobodnog udarca.

Iako su crno-beli morali posle toga da se trgnu i da kolektivno pruže daleko bolju igru do kraja meča, Ožegovićev kiks je okarakterisan kao početak kraja u Humskoj.

>>> Tavamba i Ostojić ubilački gledali Ožegovića: Neverovatna glupost za penal Dinama sledila sve igrače Partizana! (VIDEO)

Njemu je nesumnjivo najteže, a kasno u noći između četvrtka i petka ostavio je i poruku na Instagramu:

- Nikada u životu i borbi nisam klonuo duhom, pa ni u najtežim iskušenjima koja su mi pred očima izlazila. To me je uvek spasavalo. Nikada nisam želeo da menjam svoj pravac, da ne bi osramotio ono što je bilo u principu, da čovek mora da bude čovek i da podnosi sve sto ga snađe.

U pitanju je citat iz Memoara Patrijarha srpskog Gavrila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA