Đukić se oglasio prvi put posle pretnji otkazom: Osvrnuo se posebno na napadače!

Šef stručnog štaba srpskog šampiona se oglasio pred meč sa Čukaričkim

  • 9

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da su njegovi fudbaleri svesni šta se dogodilo protiv Dinama i da ne treba gledati unazad, već samo na naredne mečeve.

- Svaka greška se plaća. Ekipa je svesna svega što je prošlo. Ne vredi gledati nazad, treba gledati napred. Još smo u dobroj poziciji na svim kolosecima - rekao je Đukić.

Partizan je u četvrtak u drugom kolu Lige Evropa na svom stadionu izgubio od Dinamo Kijeva sa 3:2, iako je na poluvremenu imao dva gola prednosti.

Đukić je istakao da je fudbal kolektivna igra i da neće posebno da krivi neku liniju tima.

>>>Partizan gubi strpljenje sa Đukićem: Ako kiksne i protiv Čukaričkog...

>>>Referendum u Kataloniji kroji fudbal: Barselona se seli u Premijer ligu?

- Fudbal je kolektivna igra. Kada ekipa nije dobra defanzivno, to znači da i napadači nisu dovoljno pomagali. Isto važi i za ofanzivu. Sve je spojeno - naveo je Đukić.

Po njegovim rečima, Partizan mora da iskoristi formu Leandra Tavambe da iskoristi njegov "momenat" i ostvari što bolje rezultate.

- Tavamba igra na vrhunskom nivou i formi. On ima fizičku moć, ali i veliki talenat, oseća fudbal. Njegov osnovni problem je mentalitet, da sam od sebe traži još više, da se ne zadovoljava onim što je postigao jer ima kapacitet za mnogo veće domete - rekao je Đjukić.

Trener crno-belih je kazao da su povrede Sejdube Sume i Zorana Tošića mnogo poremetile ekipu.

- Sumu moramo što pre da oporavimo jer su nam potrebni kvalitetni igrači. Njegova i povreda Zorana Tošića su nas mnogo poremetile - kazao je on.

Kada je reč o narednoj utakmici protiv Čukaričkog u srpskom prvenstvu, Đukić je naveo da Partizan čeka težak duel.

- Čukarički je zaista dobra, agresivna ekipa, koja igra napadački i koja se bori za gornji deo tabele. Utakmica posle evropske je otežavajuća okolnost, ali daćemo sve od sebe da dobijemo. Čeka nas težak zadatak, ali moramo da idemo protiv svakoga na pobedu - rekao je Đukić.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog igraće se u nedelju u 19.00 na stadionu u Humskoj.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARCINA ZA CEO ZIVOT

    30. septembar 2017 | 14:30

    TRENER I UPRAVA NAPOLJE

  • Toksi

    30. septembar 2017 | 14:16

    Da li je moguce da ti ne vidis ono sto vidi svaki navijac!? A to je da nam je odbrano ravna nuli,imamo dva beka Miletica i Vulicevica koji ne umeju da centriraju,imamo rekreativca zonglera Sumu,manekena koji moze samo kid nas da igra Jankovica i dva balvana u napadu Tawambu i ovog malog crveno belog Ozegovica koji mogu samo prazan gol da pogode ali iz svakog petog pokusaja! Slusaj malo i navijace sta imaju da ti kazu i ti i onaj bombas Ilijev koji bi trebalo iz svog dzepa da plati i tebe i onog cirkuzanta Sumu.

  • Neutralan

    30. septembar 2017 | 17:01

    Zaigrala mecka i ispred vasa vrata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA