MESI PORUČIO: Ukoliko se ne plasiramo na SP - ODLAZIM!

Reprezentaciji Argentine potrebna je pobeda protiv Ekvadora kako bi osigurala baraž za Svetsko prvenstvo

  • 7

Reprezentacija Argentine nalazi se u problemu, ne samo da bi mogla da ostane bez plasmana na Svetsko prvenstvo, već i bez najveće zvezde Lionela Mesija.

ESPN prenosi da će upravo odlučujuća utakmica protiv Ekvadora odrediti dalju sudbinu igrača Barselone kada je u pitanju reprezentativni dres. Kako navodi ESPN, Mesiju je "preko glave" reprezentativnih neuspeha i spreman je da se povuče ukoliko Argentina ne izbori plasaman na Svetsko prvenstvo.

Ipak, Argentina drži sve u svojim rukama i pobedom na gostovanju Ekvadoru rešila bi sve dileme i osigurala baraž.

>>>Trener Argentine otkrio zašto Mesi leti avionom samo noću!

Argentina ima 25 bodova, toliko ima i trenutno petoplasirani Peru koji u poslednjem kolu igra na svom terenu protiv Kolumbije kojoj takođe "visi" plasman u Rusiju posle šokantnog poraza od Paragvaja na svom terenu golovima gostiju u 89. i 92. minutu!

Foto: AP/Tanjug

Kolumbijci sada imaju bod više od Argentine i Perua, a isti broj bodova sakupio je i Čile koji u poslednjem kolu gostuje lideru, nedodirljivom Brazilu gde bi im i bod bio garant prolaza na Svetsko prvenstvo.

Poraz Kolumbije im je mnogo pomogao da ipak sa mnogo više optimizma veruju u srećan završetak, jer ukoliko pobede Ekvador u poslednjoj rundi biće peti i izboriti baraž, s obzirom na to da će Peru i Kolumbija igrati u poslednjoj rundi i u međusobnom duelu rešiti mnoga pitanja, a jedno je i sudbina Gaučosa.

Argentincima bi u tom meču odgovarao svaki ishod, ali samo u slučaju da oni pobede u Ekvadoru.

Poslednje kolo (11. oktobar)

Paragvaj - Venecuela

Brazil - Čile

Ekvador - Argentina

Peru - Kolumbija

Urugvaj - Bolivija

TABELA: Brazil 38, Urugvaj 28, Čile 26, Kolumbija 26, Peru 25, Argentina 25, Paragvaj 24, Ekvador 20, Bolivija 14, Venecuela 9.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA