≫ 

DA LI ĆE ČUKA IGRATI KAO ROMA? Kajević se nada golu, Lalatović poručuje: I po treći put ove sezone moram ispočetka!

Brđani u subotu dočekuju Javor, a svima je i dalje u mislima ono što se desilo Mudrinskom

  • 2

Povreda Ognjena Mudrinskog protiv Partizana definitivno je izbacila iz koloseka ekipu Čukaričkog koja je sada ostala samo sa jednim napadačem - mladim Slobodanom Tedićem.

S obzirom na to da ima samo 17 godina i da nema dovoljno iskustva, teško da će Tedić biti prva opcija za trenera Nenada Lalatovića.

Otuda se i nameće pitanje - ko će zameniti Mudrisnkog već za vikend protiv Javora, ali i do kraja polusezone? Da li će Lalatović pokušati sa ''lažnim napadačem'' kao što je Roma svojevremeno igrala sa Mansinijem napred?

Tu ulogu bi svakako mogli da preuzmu Ovusu ili Zorić, a šta će Lalatović odlučiti videćemo već u subotu kada na Banovo Brdo dolazi Javor.

Foto: fkčukarički

- Ovo je treći put ove sezone da opet krećem od početka da tražim formaciju, igru i najboljih 11. Đuriću je pukla nedavno kost na stopalu, Bojića muči povreda na preponi i ponavljam da smo ostali bez mnogo igrača od letos. Javor nam dolazi u trenutku kad je kod nas konfuzija, ali daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali, a igramo sve bolje kako odmiče prvenstvo. Moji igrači su već pokazali da su dostojno zamenili fudbalere koji su nas napustili - rekao je Lalatović, a zatim se ponovo ''vratio'' na Mudrinskog:

- Ostali smo bez odličnog igrača i čoveka, a možda mu je i ugrožena karijera. To je veliki stres za njega i njegovu porodicu, ali i za mene kao trenera i sve nas u klubu. Siguran sam da će on sve prebroditi na najbolji mogući način i verujem da će se vratiti jači na teren.

Dosta toga u igri Brđana zavisiće i od ''raspoloženja'' veziste Asmira Kajevića.

Foto: fkčukarički

Protiv Partizana je imao priliku da postigne gol. Nije uspeo, ali se nada da će ubrzo zatresti mrežu.

- Za nas je veoma značajno što smo na visokom nivou odigrali poslednje kolo protiv Partizana koji ima kvalitetnu ekipu i igra Ligu Evrope. Nedostajaće nam Mudrinski, koji je povređen u toj utakmici, ali šta je tu je. Bili smo na kratkim pripremama tokom pauze i radili baš na uigravanju, pa se nadam da će se pokazati uspešnim već protiv Javora u nastavku prvenstva. Imao sam odličnu priliku, bio blizu gola i hteo što je jače moguće da udarim loptu, a možda je trebalo samo da je usmerim i bio bi pogodak. Utakmica bi krenula u drugom smeru.. Šta da kažem - idemo dalje, osvojen bod nam mnogo znači - rekao je Kajević i dodao:

- Zadovoljan sam svojom igrom u polju, ali mi fali gol da je krunišem. Ne znam jel u pitanju koncentracija, a nadam se da će da krene i realizacija jer ulazim šanse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    12. oktobar 2017 | 18:54

    Можда ће Чука играти као Рома, али ће јсд морати да игра као фљармуртари, да не би опет изгубио од неког Скендербега.

  • G0RAN

    13. oktobar 2017 | 11:35

    Zalosno je ako oni imaju samo jednog spica a Lalatovic ne zaklapa pred svaku utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA