≫ 

ZA NEVERICU: Zoran Tošić otkrio skoro nestvaran podatak iz karijere

Gol protiv Radnika prvi mu je iz penala ikada

  • 8

Toliko je Zoran Tošić odigrao utakmica, toliko golova postigao, ali nikad, sve do meča sa Radnikom, u svoju biografiju nije mogao da upiše - gol iz penala?!

Zvuči pomalo neverovatno da Tošić nikada nije postigao gol iz jedanaesterca.

Pobedu u Surdulici će, eto, pamtiti dok je živ baš zbog činjenice da se latio lopšte i iskoristio najstrožu kaznu, i time overio pobedu crno-belih.

>>> Partizan se namučio u Surdulici: Crno-beli dali dva gola iz penala (VIDEO)

Partizan ga je danas dobro iskoristio, rekla bih? Dva gola, oba sa bele tačke.

- Dva penala, oba zasluženo. Ovo je inače moj prvi gol iz penala u karijeri, tako da sam posebno srećan zbog toga. Na svim predhodnim utakmicama koje sam igrao, bio sam prvi na listi za izvođenje penala, zato sam i uzeo da šutiram - otkrio je Tošić ovu neobičnost iz njegove bogate karijere.

Foto: AP/Tanjug

Pamtiće Bambi meč u Surdulici, sem prvog penala u karijeri, i povratak na teren posle tronedeljne pauze usled povrede lista.

- Danas je najbitnije bilo da odigram pola sata kako bih što spremniji dočekao utakmicu u četvrtak, a uz to da je i povreda zalečena. Naravno da mi je nedostajao teren, posebno u utakmicama kada nisam mogao da igram, a bio sam potreban ekipi. To je fudbal i zato svaki minut na terenu mora da se iskoristi.

Konačno su se zajedno na terenu našli igrači od kojih navijači Partizana najviše očekuju, dva najveća pojačanja: Suma i Tošić.

- Sigurno da je velika odgovornost na nama i da su očekivanja velika što govori da imamo kvalitet. Potrudićemo se da se još bolje uigramo i da Partizan iz utakmice u utakmicu bude sve bolji.

Sledi veoma važna utakmica protiv ekipe Skenderbega u Albaniji.

- Sada su sve misli uprte u taj meč Lige Evrope i od sutra kreće priprema. Svi znamo koliko je bitan za nas i ja sam uveren da ćemo biti na nivou koji treba Partizan da pokaže. Svi smo u stroju, utakmica je od velike važnosti za dalji tok sezone i toga smo svesni. Idemo na pobedu kao što se uvek očekije od Partizana – kazao je Zoran Tošić za klupski sajt odmah posle utakmice.

Utakmica Skenderbeg – Partizan igra se u četvrtak u 21 sat u Elbasanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    15. oktobar 2017 | 19:43

    U partizanu ce imati penala da se nasutira

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    15. oktobar 2017 | 19:40

    А стваран податак да је највећа промашена инвестиција МЈ?

  • Milan

    15. oktobar 2017 | 19:21

    Igra se u 21...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA