Dosije Novica Anđelovski: Ko je sudija koga optužuju da redovno pomaže Partizanu? Pre dve godine svirao 2 penala o kojima je brujala Srbija! (VIDEO)

Glavni arbitar meča u Čačku ponovo je u centru pažnje i nalazi se pred novom suspenzijom

  • 19

Arbitraža Novice Anđelovskog na utakmici Borac Čačak - Partizan izazvala je novu buru u srpskom fudbalu, kao i novi rat saopštenjima večitih rivala, a našla se i pod posebnom lupom i preti mu suspenzija.

>>> ILIEV GRMI ZBOG ZVEZDINOG SAOPŠTENJA: Pa, ljudi, rođak Zvezdana Terzića je u Sudijskoj komisiji!

Crvena zvezda je odmah nakon meča izdala saopštenje u kojem je istakla da je u Čačku viđena sudijska krađa, dok su navijači Zvezde odmah objavili snimke kako je Anđelovski ''pogurao'' crno-bele protiv Napretka.

On je tada dodelio crveni karton Nikoli Boranijaševiću u 28. minutu, i to tako što mu je dao dva žuta kartona jedan za drugim nakon protesta dok je izvodio aut.

Zatim je u 96. minutu priznao gol Evertona iz ofsajd pozicije, čime je Partizan izbegao poraz.

Sada optužuju Anđelovskog da je u 88. minutu dosudio sporan penal za crno-bele posle pada Marka Jankovića u kaznenom prostoru, a takođe i da je svirao nepostojeći faul na 25 metara od gola u 95. minutu iz kojeg je Tošić postigao pobedonosni gol.

Kako je Telegraf saznao iz dobro obaveštenih izvora, u FSS-u su bili ogorčeni na njegovo suđenje u Čačku, naročito što mu je to ove sezone druga sporna arbitraža na utakmicama Partizana i on se ponovo nalazi pred suspenzijom.

Kažemo ponovo, jer mu se isto dogorilo u januaru ove godine, kada je sa Petrom Piperom skinut sa liste arbitara koji mogu da dele pravdu u najjačem rangu srpskog fudbala.

Međutim, najveći haos Anđelovski je izazvao pre dve i po godine, kada je sudio odlučujuću utakmicu za opstanak između Spartaka iz Subotice i Donjeg Srema.

Tada je dosudio dva sporna penala za Subotičane, što je uticalo na ispadanje ekipe iz Pećinaca iz Superlige Srbije.

O tim penalima tada je brujala cela država, a i sami možete da procenite da li su oni postojali.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. oktobar 2017 | 23:02

    Ok sve ste u pravu. Ali sta cemo sa utakmicom Ofk Beograd-Crvena Zvezda? Sta cemo sa golom u derbiju iz auta? Sta cemo sa proslom sezonom i preko 15 sviranih penala za Zvezdu? Sta cemo sa oprostenih 20 miliona evra u zadnjih godinu dana? Jel su i to problemi ili ne? Ko ce za to da odgovara?

  • Bastion

    30. oktobar 2017 | 21:30

    Zbog ovog sudije treba smeniti kokezu

  • Micky

    31. oktobar 2017 | 10:03

    Ponistiti utakmice sa Napretkom i Borcem i registrovati sluzbenim rezultatom .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA