≫ 

Junajted ukrao Realu fudbalera ispred nosa: Za njega kažu da je novi Ronaldo (VIDEO)

Portugalski tinejdžer jedan je od najtalentovanijih igrača u svom uzrastu

  • 2

Mančester junajted je uvek aktivan na fudbalskoj pijaci. Brojni igrači se dovode u vezu sa "crvenim đavolima", bilo da se radi o realnoj zainteresovanosti, bilo o spekulacijama.

A kada Junajted odluči da dovede nekog igrača, onda se to u većini slučajeva i dogodi, a tako je bilo i ovog puta. Portugalski "Rekord" piše da je engleski velikan potpisao ugovor sa fudbalerom Benfike Umbarom Embalom.

Real Madrid je takođe pokazao interesovanje za 16. godišnjeg igrača i navodnu su "kraljevići" nudili 10 miliona evra. Ipak, iako finansijski detalji nisu poznati Embalo će zaigrati na "Teatru snova".

Gvinejskog porekla, Embalo je u Portugal stigao 2014. godine i brzo impresionirao Benfiku čijoj se akademiji pridružio. Ali kako Žoze Murinjo i Horhe Mendes imaju "oči" u Portugalu, Embalovo ime se našlo u notesu menadžera Junajteda.

Njegovu hitrost, dribling i spretnost pred golom mnogi porede sa kvalitetima Kristijana Ronalda, a nema sumnje da navijači "đavola" žele da vide takvog igrača.

Embalo je ove sezone postigao pet golova na 12 utakmica za mladi tim Benfike, a po dolasku u Englesku pridružiće se vršnjacima Junajteda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    10. novembar 2017 | 07:46

    Cekaj zar nije novi Ronaldo vec potpisao za partizan direkt sa Kantride...koliko ih ima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA