Partizanov novinar najavljuje: Najbolje strane sudije sude večiti derbi! (VIDEO)

Željko Pantić, urednik i voditelj emisije Partizanov vesnik, nastavlja sa svojim optužbama o sudijskoj pomoći Zvezdi

  • 52

Posle još jednog burnog kola Superlige Srbije u fudbalu, voditelj emisije "Partizanov vesnik" Željko Pantić ponovo briljira svojim izjavama.

Uglavnom se bavi lošim suđenjem koje imju rivali Zvezde i tvrdi da se crveno-belim sviraju nepostojeći penali. Takođe, bavio se sudijom Srđanom Obradovićem i njegovim suđenjem Spartak - Borac, koja je izazvala najveći skandal za vikend.

Takođe, Pantić je najavio i da bi najbolje bilo da strane sudije sude večiti derbi:

- Nikako da se jave zašto neće strane sudije i VAR tehnologiju. Da se ne bi prepucavali ko za koga sudi.  Da li jedan klub ima pravo da određuje sudije i da određuje kada je pošteno, a sve ostalo je lopovluk. Zvanična inicijativa, pa da vidimo zašto ne mogu strane sudije i var tehnologija u srpskom fudbalu - kaže Pantić

Pogledajte snimakna 28.30 minuta

>>> DOSAD NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU! Iz Zvezde grme: Sudijama naređeno da daju crvene kartone našim protivnicima!

- Vidite penal za Zvezdu, ali vidite da sudija kreće da svira pre nego što je Kanga krenuo da izvede korner. Sudija kreće da nešto svira. Dobija se penal, za koji nakon pregledavanja snimka, ovaj nesrećni kandidat za Upravu Zvezde, ovaj Radojičić, nesrećni sekretar sudijske komisije FSS, kaže kamera mu ne daje dovoljno podataka. Ima četiri kamere, a ne može da vidi.

- Ako bi ovo svirali za penal, onda bi morali bar 20 na svakoj utakmci. Sudija je pokazao stepen bestidnosti. Kad daje crveni karton on traži rukom kome da ga da. Kao Srđan Obradović, ima upustva. On dođe i rukom bira kome da da karton. Ne smeju ni da ga pitaju šta je - osuo je paljbu Pantić i dodaje:

- Zvezda je dala 8 golova na dve utakmice iz nepostojećih crvenih kartona i to tako što se svira karton za protivnika baš kada treba - istakao je on.

Pogledajte snimak od 8,45 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareNS

    21. novembar 2017 | 00:16

    Covek istinu rekao. Svaka cast! Dole crveni IDEA projekat!

  • MareNS

    20. novembar 2017 | 22:46

    Dole crveni IDEA projekat! Covek za sve u pravu.

  • Moralni Gmizavac

    20. novembar 2017 | 22:25

    Naravno da je tako. Zvezda se ne javlja na Partizanov apel da sude strane sudije zato sto im to neodgovara!To je opšte poznato. Kakav crni derbi!?Sve utakmice Zvezde i Partizana neka sude stranci i rijesen problem!Pitanje za milion?ZAŠTO ZVEZDA UPORNO IGNORIŠE TRAZENJE STRANIH SUDIJA??? Pametnom dosta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA