Bivši fudbaleri Zvezde i Partizana pružili podršku Ratku Mladiću

Posle presude, oglasila su se dva bivša igrača Crvene zvezde i Partizana

  • 8

Vladimir Volkov i Mihailo Ristić nisu se pomirili sa presudom generalu Ratku Mladiću.

Ratku Mladiću je pred Haškim tribunalom izrečena prvostepena presuda doživotne kazne zatvora. Proglašen je krivim za 11 tačaka optužnice jer je osuđen za genocid u Srebrenici, progon Muslimana i Hrvata širom BiH, terorisanje stanovništva Sarajeva i otimanje “plavih šlemova“ i niz zločina, a nije kriv po tački jedan u kojoj se govori o genocidu u sedam opština BiH.

Ipak, sa druge strane vlada revolt pre svega jer hrvatska i muslimanska strana nisu odgovarale za zločine nad srpskim stanovništvom ni približno koliko je samo Mladić osuđen.

Vest je svetska tema broj jedan, a Volkov i Ristić smatraju da je Mladić časno obavljao svoju dužnost i da je nepravedno osuđen, što su fotografijama pokazali na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com

Foto: instagram.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk gorski

    22. novembar 2017 | 20:11

    Partizan, Zvezda,Rad ,Voša, Napredak i svi su to Mladićevi navijači, sad nećemo sa prepucavanjima zbog poštovanja našeg generala. Ja sam grobar ali ovom čoveku i da je rekao da navija za CZ nebih mogao ništa loše pomisliti on je SRPSKI GENERAL

  • Darko

    22. novembar 2017 | 19:34

    Nije što je osuđen nego što su ga se odrekli o i koji nazovi predstavljaju Srbiju.Jadna nam majka nit manjeg naroda nit više izdajnika i poltrona.

  • Вук са Дрине

    22. novembar 2017 | 21:55

    Уз команданта

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA