Milan smenio Montelu i na klupu postavio legendu kluba: Đenaro Gatuzo preuzeo Rosonere!

Jedan od najvećih boraca ikada u fudbalu pokušaće da vrati staru slavu Milanu

  • 6

Milan menja trenera! Vinćenco Montela je ''odleteo'' sa klupe Rosonera, a u nju će legenda ovog kluba i jedan od najvećih boraca koji je ikada igrao fudbal - Đenaro Gatuzo!

Gatuzo je za Milan odigrao više od 400 utakmica kao igrač, a bio je i trener mlađih kategorija kluba sa San Sira tokom svojih trenerskih početaka.

>>> Bio je k... sin, uz dužno poštovanje majci! Gatuzo se najluđom izjavom oprostio od Andree Pirla (VIDEO)

Milan je trenutno na 7. mestu na tabeli Serije A, gde je čak 11 bodova udaljen od 4. mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Iako su početkom sezone, sa novim vlasnikom, za koga se piše da je kineski prevarant, a ne milijarder, potrošili više od 200 miliona evra na pojačanja, Rosoneri su imali razočaravajući start sezone, pa je Vinćenco Montela morao da plati danak loših rezultata.

Gatuzo je tokom igračke karijere bio poznat kao neprikosnoveni borac, koji je često ulazio i u sukobe sa protivničkim igračima i trenerima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    27. novembar 2017 | 13:26

    Nisam siguran koliko će odbrambeni veznjak-krljator doneti neke pozitivne promene u ekipi . Mislim da je problem u igračkom kadru tima , jer nema igrača koji bi mogli i čistiti kopačke Gulitu , fon Bastenu , Rajkardu , Patu, Deji Savićeviću, Maldiniju pa i samom Gatuzu , da ne spominjem one starije iz generacije sadašnjeg vrhunskog svetskog trenera , velikog gospodina Karla Anćelotija .

  • Diaw33

    27. novembar 2017 | 13:23

    Svakakvi ovde komentarisu sramota me i da citam ovo..Gennaro bio si legenda i vrati Milan na staze stare slave!!

  • Gagi

    27. novembar 2017 | 12:48

    Tek sada nece nikog da pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA